Un tânăr de 32 de ani arată ca la 13 ani [video]

Denís Vashurin
Denís Vashurin (screenshot tramite video Youtube)

Mulţi au "visat" la o formulă a tinereţii veşnice, care să te ajute să nu îmbătrâneşti niciodată. Dar se pare că în viaţa reală este imposibil de realizat, indiferent de tratamentele de înfrumuseţare, operaţii şi promisiuni de întinerire oferite în toate formele posibile.

Însă Denis Vaşurin, din Rusia, este excepţia care confirmă regula: are 32 de ani, dar fizic arată ca de 13. A încetat să crească de la vârsta de 20 de ani, iar corpul lui se menţine ca atunci când era adolescent de 13 ani.

De când era mic, Vaşurin a crescut mult mai lent decât prietenii săi, dar nu a acordat niciodată prea mare importanţă acestui lucru, deoarece viaţa lui era la fel de normală ca a celorlalţi copii.

Ajuns la vârsta de 13 ani, inexplicabil, a încetat să crească, dar nu a consultat niciodată vreun medic pentru a se informa despre acest fenomen ciudat, deoarece „se simte bine şi nu are niciun fel de problemă de sănătate”.

Aspectul său fizic i-a adus multe probleme de-a lungul vieţii. Odată, a fost oprit de un poliţist în timp ce conducea, deoarece acesta credea că permisul său auto era fals.

(instagram.com/denvashurin125)

Curiozitatea excesivă cu care este privit a început să devină destul de incomodă, mai ales după lansarea unui clip video pe reţelele sociale care a devenit viral.

"Nu poţi trăi viaţa mea. Nu ştii cum ai trăi dacă ai fi în locul meu sau ce fel de persoană ai deveni. Prin urmare, nu mă judeca", a menţionat Vaşurin supărat, deoarece s-a săturat ca toată lumea să îi pună întrebări incomode legate de cum face să arate atât de tânăr.

Indiferent dacă este vorba despre invidie sau doar curiozitate, de fapt “tinereţea fără bătrâneţe“ îi aduce unele probleme acestui tânăr care rezistă să îmbătrânească.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură