Un senior liberal l-a întâmpinat pe Cîţu la Consiliul Naţional al PNL cu mesajul: Vă bat dacă nu vă împăcaţi astăzi

(Screenshot - Digi24)

Premierul Florin Cîţu a fost întâmpinat, sâmbătă, la Consiliul Naţional al PNL, de către un coleg senior de partid, cu un mesaj care făcea apel la împăcare intre cei doi candidaţi la preşedinţia partidului.

„Vă bat dacă nu vă împăcaţi astăzi, să aud. Vă împăcaţi, amânaţi alegerile şi vă vedeţi de guvernare. Vă bat dacă nu faceţi asta”, i-a spus un senior liberal şefului executivului, mai în glumă mai în serios.

La Consiliul Naţional al PNL, la care au participat opt sute de membri, Ludovic Orban şi Florin Cîţu au avut şansa din nou să îşi exprime viziunea privind mersul mai departe al partidului.

În discursul său, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a subliniat că “cel care va fi ales preşedintele PNL va trebui să aibă capacitatea de a reface majoritatea parlamentară”.

“Asta trebuie să facem, fără mofturi, fără crize provocate artificial, fără niciun fel de toleranţă faţă de inamicul nostru PSD”, a punctat şeful liberalilor.

Totodată, Orban a acuzat că în anumite filiale care îl susţin pe Florin Cîţu, se fac presiuni asupra membrilor lor să îl voteze pe premier.

Potrivit Digi24, liberalii au adoptat două rezoluţii: una prin care cer celor de la USR-PLUS să înceteze orice fel de asociere cu cei de la AUR, întrucât PNL se va ţine departe de orice formaţiune extremistă. Cea de-a doua, în care se promite că PNL nu va guverna cu PSD.

La final, Ludovic Orban a cerut ca votul la Congres să fie unul corect, fără influenţe sau presiuni.

Reamintim că sâmbătă, 25 septembrie, va avea loc Congresul PNL, la care liberalii îşi vor alege preşedintele partidului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne