UEFA Europa League. Paulo Fonseca (AS Roma) - 'Mâine va fi un meci dificil, CFR Cluj e foarte puternică pe teren propriu.'

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, joi, de la ora 22:00, pe teren propriu, formaţia italiană AS Roma, într-o partidă contând pentru Grupa A din Europa League. Gruparea din Gruia doreşte o revanşă în urma meciului tur, încheiat neverosimil cu scorul de 5-0.
Antrenorul echipei AS Roma, portughezul Paulo Fonseca.
Antrenorul echipei AS Roma, portughezul Paulo Fonseca. (Getty Images)

Antrenorul echipei de fotbal AS Roma, portughezul Paulo Fonseca, se aşteaptă la un meci complet diferit faţă de cel din tur, când elevii săi s-au impus la scorul uriaş de 5-0 pe Stadio Olimpico din capitala Italiei.

Partida din etapa a treia a grupelor Europa League de pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca este programată a avea loc joi, de la ora 22:00.

''Mâine va fi un meci dificil, CFR Cluj e foarte puternică pe teren propriu. Ei vor să demonstreze că sunt o echipă mai puternică decât în tur. Sunt sigur că va fi un meci total diferit şi va fi foarte greu pentru noi'', a declarat Fonseca la conferinţa de presă de miercuri, citat de presa italiană.

Formaţia din Serie A, nu va putea conta în acest meci pe mai mulţi jucători, tehnicianul fiind îngrijorat de situaţia defensivei sale: ''Ne lipsesc mulţi jucători, dar nu trebuie să fie o scuză. Avem echipă pregătită să înfrunte o formaţie puternică. Nu vreau scuze''.

Conform site-ului UEFA, întâlnirea din cadrul Grupei A ale celei de-a doua cea mai importantă competiţie fotbalistică inter-cluburi ca valoare din Europa - după UEFA Champions League, îl va avea la centru pe arbitrul austriac Harald Lechner, care va fi ajutat de conaţionalii Andreas Heidenreich şi Maximilian Kolbitsch - arbitri asistenţi, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Julian Weinberger.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport