UEFA Champions League. Hansi Flick (Bayern München), despre ratarea calificării în semifinalele competiţiei

"Cred că am pierdut calificarea în prima manşă, cu toate ocaziile pe care nu le-am fructificat. Iar al treilea gol pe care l-am primit a fost unul în plus, 2-2 ar fi fost rezultatul corect. În seara aceasta, ne-a lipsit puţină şansă în ultimele minute.." - antrenorul echipei germane, Hansi Flick.
Antrenorul german Hansi Flick.
Antrenorul german Hansi Flick. (Grtty Images)

Campioana en-titre a ratat calificarea în careul de aşi a Ligii Campionilor la fotbal, în detrimentul celor de la PSG, deşi a câştigat cu scorul de 1-0 (1-0). Regula golurilor marcate în deplasare a făcut diferenţa.
Jucătorii pregătiţi de Hans-Dieter Flick au dominat la fel ca în urmă cu o săptămână, au avut jocul sub control, dar nu au reuşit să marcheze decât o singură dată, pe finalul primei reprize prin Choupo-Moting (min. 40).

"Cred că am pierdut calificarea în prima manşă, cu toate ocaziile pe care nu le-am fructificat. Iar al treilea gol pe care l-am primit a fost unul în plus, 2-2 ar fi fost rezultatul corect. În seara aceasta, ne-a lipsit puţină şansă în ultimele minute, mai ales când Leroy Sane s-a aflat într-o poziţie bună şi a ales să paseze în loc să-şi încerce norocul", a declarat Hansi Flick la finalul jocului de pe Parc des Princes.

"În mod normal, echipa mea are o mare calitate în ultimii 30 de metri, dar PSG s-a apărat bine şi, la fel ca în prima manşă, nu am fost suficient de decisivi, am ratat ultima lovitură. Per total, în ambele meciuri, cred că am fost echipa mai bună. Astăzi am văzut calitatea ofensivă a Parisului, dar trebuie să-mi felicit echipa, care a fost foarte concentrată şi a încercat totul. Am avut ceva ghinion, cu câţiva jucători importanţi care au fost indisponibili. Trebuie să acceptăm însă rezultatul şi să-i felicităm pe cei de la PSG", a continuat acesta.

Gruparea pariziană s-a răzbunat astfel după înfrângerea de la Lisabona (0-1), de la ediţia precedentă, câştigată atunci de germani prin reuşita lui Kingsley Coman.

În semifinale, Paris Saint-Germain o va înfrunta pe învingătoarea dintre Manchester City şi Borussia Dortmund (2-1 în tur).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport