UEFA Champions League. Bayern München părăseşte competiţia, deşi a învins-o pe Paris Saint-Germain

Campioana en-titre a ratat calificarea în careul de aşi a Ligii Campionilor la fotbal, în detrimentul celor de la PSG, deşi a câştigat cu scorul de 1-0 (1-0). Regula golurilor marcate în deplasare a făcut diferenţa.
Bayern Munchen - Paris  Saint-Germain 1-0 (1-0), în  manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei UCL.
Bayern Munchen - Paris Saint-Germain 1-0 (1-0), în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei UCL. (Getty Images)

Cel mai aşteptat meci al serii de UEFA Champions League a fost probabil întâlnirea dintre Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen, o reeditare a finalei ediţiei precedente, cei din urmă pornind cu un handicap după ce în tur au cedat pe Allianz Arena cu scorul de 2-3.

Partida de pe Parc des Princes a fost foarte interesantă. Jucătorii pregătiţi de Hans-Dieter Flick au dominat la fel ca în urmă cu o săptămână, au avut jocul sub control, dar nu au reuşit să marcheze decât o singură dată, pe finalul primei reprize prin Choupo-Moting (min. 40).

De partea cealaltă formaţia antrenată de Mauricio Pochettino a fost la rândul ei foarte periculoasă. Pe lângă ocaziile uriaşe de poartă, gazdele şi-au trecut în cont două bare şi doar neşansa a făcut ca scorul să rămână neschimbat.

Gruparea pariziană s-a răzbunat astfel după înfrângerea de la Lisabona (0-1), de la ediţia precedentă, câştigată atunci de germani prin reuşita lui Kingsley Coman.

În semifinale, Paris Saint-Germain o va înfrunta pe învingătoarea dintre Manchester City şi Borussia Dortmund (2-1 în tur).

Au evoluat echipele:

Paris SG: Navas - Dagba, Danilo Pereira, Kimpembe (căpitan), Abdou Diallo (Bakker, 59) - Idrissa Gueye, Paredes - Di Maria (Ander Herrera, 88), Neymar, Draxler (Kean, 73) - Mbappé. Antrenor: Mauricio Pochettino.

Bayern: Neuer (căpitan) - Pavard, J. Boateng, Lucas Hernandez, A. Davies (Musiala, 71) - Kimmich, Alaba - L. Sane, Th. Muller, K. Coman - Choupo Moting (Javi Martínez, 85). Antrenor: Hans-Dieter Flick.

Arbitru: Daniele Orsato (Italia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport