Tudorel Toader: Acum înţeleg de ce un primar de sector insista să iniţiez OUG pentru amnistie şi graţiere

Tudorel Toader
Tudorel Toader (Epoch Times România)

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader a revenit duminică, pe Facebook, cu una dintre deja consacratele sale postări care vor fi şterse într-o oră, în care susţine că atunci când era în funcţie, un primar de sector din Bucureşti a insistat să iniţieze OUG pentru amnistie şi graţiere, ameninţându-l cu revocarea.

În postarea sa, fostul ministru încearcă din nou să se portretizeze drept un fel de erou care a refuzat să dea ordonanţele cerute deşi risca revocarea.

"Acum înţeleg, din altă perspectivă, motivul pentru care un primar de sector insista să iniţiez OUG pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură, precum şi pentru amnistie şi graţiere!. P. S. - încheia spunând 'Dacă nu, propun revocarea dvs.- '", a scris Tudorel Toader, în mesajul care a fost ulterior şters.

Postarea lui Tudorel Toader a fost pusă în contextul în care fostul primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache are acum probleme mari cu legea, fiind urmărit penal pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălare a banilor.

Mai amintim în context că fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall transmite la rândul său că Tudorache avea putere zero în partid să-l remanieze pe Toader.