Tudorache "diamant", prezent şi el la protestul din Piaţa Victoriei

Dan Tudorache la protest
Dan Tudorache la protest (Facebook)

Acuzat de grave fapte de corupţie, deputatul PSD Daniel Tudorache (actualmente deputat PSD în pofida faptului că era urmărit penal), s-a alăturat şi el protestului din Piaţa Victoriei, protest declanşat de cei ce contestă gravitatea pandemiei şi militează împotriva restricţiilor.

Tudorache nu este primul deputat PSD care participă la aceste proteste, anterior şi Daniel Ghiţă a fost văzut în Piaţa Victoriei.

Tudorache şi-a motivat prezenţa la protest printr-o presupusă indignare legată de evacuarea spitalului Foişor.

Reamintim că Tudorache este primarul care s-a remarcat nu doar prin diamante, ci şi prin faptul că a dat 300.000 de euro televiziunilor pentru a promova reclama la un spital fals, mai exact pentru a prezenta o machetă de spital pe care Tudorache tot promitea să-l construiască, drept spital realizat.

Totodată, merită menţionat că Tudorache este membru marcant al unui partid care promitea nouă spitale regionale şi nu a făcut niciunul.

Referitor la protestul din Piaţa Victoriei, acolo s-au strâns câteva sute de persoane, majoritatea aduse cu autocarele din provincie de către AUR, potrivit informaţiilor apărute în presă. Liderii protestelor sunt George Simion care capitalizează politic pe seama pandemiei şi Pompiliu Diplan, personaj care minimizează gravitatea acestei pandemii şi susţine că virusul este un fel de gripă.