"Tot ce a atins omul ăsta s-a terminat prost" - Fost ministru îl pune la zid pe Iohannis după eşecul aderării la Schengen

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times Romania)

Fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu susţine că tot ce a atins Klaus Iohannis s-a terminat prost şi că poate doar ”România Educată” este un eşec mai mare decât ratarea aderării la Schengen. În condiţiile în care preşedintele ţării joacă un rol important în politica exernă a României, după ce intrarea în Schengen a eşuat, Funeriu îi sugerează lui Iohannis că, în loc să se ocupe de treburile patriei, mai bine să hrănească raţele din curtea palatului Cotroceni.

"Reuşita aderării la spaţiul Schengen este umbrită doar de cea mai importantă realizare a lui Iohannis, anume „România Educată”.

Tot ce a atins omul ăsta s-a terminat prost:

1) Schengen: eşec
2) Justiţie şi anticorupţie: eşec
3) România Educată: eşec
4) de-pesedizare: eşec (avem re-pesedizare în loc)
5) eliminarea vizelor pentru SUA: eşec („President Trump, I am visiting you for visa waiver, not for a baseball hat” ar fi fost fraza magică)
6) sănătate: eşec. S-au consolidat baronii şi reţelele de şpagă instituţionalizată.

Singurul succes este reforma clasei politice: a înlocuit puţinii oameni buni cu imbecili şi woke-işti.

Aşa că domnule preşedinte: în parcul Palatului Cotroceni erau, acum vreo 10 ani, nişte raţe. În ultimii doi ani de mandat (oh, şi cât mi-am dorit să câştigaţi!) faceţi bine şi ocupaţi-vă cu hrănitul acelor raţe, astfel încât succesorul sau succesoarea dumneavoastră să le găsească măcănind, nu moarte, ca tot restul lucrurilor pe care le-aţi atins. Vă rog frumos, nu mai atingeţi nimic în statul român, că cine ştie ce dezastru mai iese!

PS: dragi liberali, încetaţi să mă sunaţi "să nu-l mai atac pe preşedinte pentru că de fapt e erou: nu a cedat gazul austriecilor". Sunteţi mai ridicoli ca el. Dacă într-adevăr e aşa, să iasă în conferinţă de presă să o spună. Dacă e mâna Moscovei, să pună serviciile să-l facă terci pe cancelarul ăla. Nu să tacă. Că deja ştim că nu tace inteligent.", scrie Daniel Funeriu, pe Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne