Surse MAI: Criminalul din Oneşti avea multiple antecedente penale / A fost sau nu supravegheat de poliţie?

Criminalul din Oneşti
Criminalul din Oneşti

Bărbatul din Oneşti care a sechestrat şi ucis doi muncitori are multiple antecedente penale. Mai mult, în 2018, criminalul ameninţa pe Facebook că dacă nu se va rezolva problema imobilului pierdut îşi va face singur dreptate "cu armă de foc". Se ridică atunci întrebarea dacă a fost sau nu supravegheat de poliţie în tot acest timp.

Surse de la vârful MAI au dezvăluit pentru Epoch Times istoricul penal al crimialului de la Oneşti:

1987 - 3 ani si 6 luni de închisoare pentru furt calificat

1991 - condamnat un an şi 6 luni pentru furt calificat

2003 - 6 luni condamnat pentru vătămare corporală gravă

2010 - condamnat în Italia, 28 de zile de închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului / stupefiantelor

Reamintim că doi muncitori au fost sechestraţi şi ucişi într-o locuinţă din Oneşti, judeţul Bacău, de fostul proprietar al apartamentului, din care fusese evacuat prin sentinţă judecătorească. Răpitorul, un bărbat în vârstă de 68 de ani, a sunat la 112 şi a ameninţat că îi va ucide pe cei doi muncitori dacă nu primeşte 300.000 de euro.

La faţa locului au fost trimişi 27 de poliţişti, au avut loc negocieri timp de cinci ore cu răpitorul, însă, cu toate acestea, luarea de ostatici s-a soldat cu victime.

Ce s-a întâmplat? La un moment dat, în timpul negocierilor răpitorul s-ar fi arătat dispus să îşi elibereze viitoarele victime. A intervenit un moment de relaxare, însă unul dintre ostatici, cel mai în vârstă, s-a repezit să îl atace pe criminal în speranţa că se va elibera. Atunci criminalul i-a omorat pe cei doi ostatici folosind cuţitul.

În timpul intervenţiei în forţă a mascaţilor, suspectul a fost împuşcat în braţe şi picioare iar, în prezent, se află în stare gravă la spital.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne