Suciu, declaraţii războinice: PSD depune moţiune. Nu ne tremură genunchii. Vin cu poveşti de adormit copiii

Daniel Suciu ( Viceprim-ministru, MDRAP ),
Daniel Suciu ( Viceprim-ministru, MDRAP ), (Epoch Times România)

Secretarul general adjunct al PSD, Daniel Suciu, a reiterat vineri, într-o conferinţă de presă, că partidul său va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban şi nu se teme de ameninţările liberalilor, sau de "o bătălie deschisă" cu formaţiunea condusă de Ludovic Orban.

"În ziua în care va ajunge documentul cu asumarea răspunderii pe primari în două tururi, în maximum trei zile PSD depune moţiune de cenzură. Nu ne tremură genunchii, nu ne lăsăm ameţiţi, nu ne temem de ameninţările PNL, nu ne ferim de alegeri anticipate. În schimb, spunem că până la alegeri anticipate mai este. Singurul obiectiv al PNL şi al acestei guvernări este să fugă de propriile cuvinte şi de propriile promisiuni. Ba ne-au spus că sunt de acord cu alocaţiile, dar mai la vară, şi vara se va transforma în toamnă, de fapt, de la 1 septembrie; ba ne-au spus că sunt de acord cu mărirea salariilor cadrelor didactice, dar nu au pus bani în buget pentru acest lucru, e o gaură de vreo minus trei miliarde; ne-au spus că vor respecta toate prevederile legii pensiilor, în vigoare, dar nu au mărit pensiile celor un milion de români care au pensia minimă şi piatra de hotar este data de 1 septembrie, care înseamnă ziua în care pensiile trebuie să se mărească cu 40%", a declarat Suciu, citat de Agerpres.

Liderul PSD acuză că singurul obiectiv al liberalilor este să fugă de toate acestea, să vină cu alegeri anticipate ca să nu se ţină de cuvânt.

"Restul sunt poveşti de adormit copiii, pe care noi nu le credem, şi nu ne temem să ne asumăm o bătălie deschisă cu PNL. (...) Nu luăm în calcul să propunem, după ce moţiunea de cenzură va trece, un premier din rândurile PSD. Nu vrem să propunem, pentru că alegerile sunt la termen în luna decembrie, există suficiente variante, inclusiv un guvern care să asigure această tranziţie, această perioadă până la alegerile din decembrie", a afirmat Suciu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne