Strugariu, ieşire dură la adresa lui Cîţu: Românii trebuie să fie vii "ca să simtă beneficiile creşterii economice"

Ramona Strugariu
Ramona Strugariu (Epoch Times România)

Europarlamentarul USR Ramona Strugariu a reacţionat dur, pe pagina sa de Facebook, după ce premierul interimar Florin Cîţu a susţinut că "suntem foarte aproape de momentul în care toţi românii vor simţi beneficiile creşterii economice".

"Dar trebuie să fie vii, ca să simtă momentul, domnule Cîţu. Trebuie să supravieţuiască infernului, întâi de toate. Trebuie să învingă moartea, cumva, în ciuda fiecărui leu pe care aţi refuzat să îl alocaţi pentru suplimentarea medicamentelor şi pentru pregătirea valului patru. Trebuie să supravieţuiască, în pofida proclamaţiilor naţionale că 'am învins pandemia', care ne costă acum sute de vieţi pe zi, în pofida faptului că aţi prioritizat PNDL 3, în loc de vieţi omeneşti, în pofida faptului că aţi făcut rectificarea târziu şi în bătaie de joc, în ciuda adevărului negru pe alb că Ministerul Sănătăţii a cerut peste 5 miliarde şi aţi alocat cu chiu cu vai 1,9 miliarde iar acum daţi bani din fondul de rezervă pentru medicamente şi vaccinuri la copii - fond pe care l-aţi terminat deja, cumva?", a declarat Ramona Strugariu.

Liderul USR a remarcat că, în schimb, premierul interimar a avut grijă să trimită un miliard la "primarii săi", "nu e foarte clar pentru ce".

"În pofida faptului că nu aţi investit real nicio secundă în campania de conştientizare a importanţei vaccinării - doar aţi vrut-o la cheutoare, ca să vă împopoţonaţi cu ea frumos. Da, românii trebuie să supravieţuiască infernului mai întâi, apoi rămăşiţele de ţară care vor putea rămâne în picioare s-or bucura şi de creşterea economică - whatever that means. Poate aveţi soluţii pentru ieşirea din infern, înainte de toate", a conchis Ramona Strugariu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne