Ştefănescu, despre liderul PSD care l-a acuzat că a "bruiat" partidul: Era foarte reverenţios acum câteva luni

Codrin Stefanescu
Codrin Stefanescu (Epoch Times România)

Fostul secretar general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu i-a dat o replică acidă colegului său de partid Dragoş Benea, europarlamentar şi lider al PSD Bacău, care l-a acuzat că a fost unul dintre cei care "au bruiat prestaţia PSD-ului la guvernare, prestaţia PSD-ului ca partid".

"Zice un 'coleg' că am bruiat conducerea interimară a partidului. Uneori, nu chiar tot timpul! Colegul acesta era foarte reverenţios acum câteva luni când aprobam listele pentru europarlamentare. Şi tăcut. Şi plăcut impresionat când săream să-i iau apărarea în spaţiul public. Cam aşa este cu recunoştinţa şi cu reformarea PSD! Că trebuia să ştiţi asta", a comentat pe pagina sa de Facebook Codrin Ştefănescu, proaspăt lăsat fără funcţie în Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Reamintim că şeful PSD Bacău a precizat, într-un interviu pentru RFI, că se schimbă liniile odată cu venirea lui Marcel Ciolacu la şefia partidului.

"Probabil se schimbă liniile, ca să fiu foarte explicit. Anumite persoane trec în plan secund, terţiar, persoane care poate prin declaraţiile lor au bruiat prestaţia PSD-ului la guvernare sau prestaţia PSD-ului ca partid şi se încearcă o calmare a situaţiei şi stabilizarea unei echipe de comunicatori mult mai ancorată în realitate.

De altfel, a fost anunţată o echipă de comunicatori, coordonată de Olguţa Vasilescu, din care mai face parte fostul ministru al Culturii, Lucian Romaşcanu, fostul vicepremier Daniel Suciu, Valeriu Steriu şi încă cineva, îmi scapă acum - o echipă destul de bine echilibrată, care sunt convins că va transmite mesajele mai coerent, mai decent din partea PSD-ului, care de o lună şi ceva se află în opoziţie.

Nu cred că s-a terminat aici ce trebuie să facă PSD astfel încât să întoarcă logica în care s-au jucat campaniile electorale în acest an. (...) Dorinţa actualei conduceri interimare este de a schimba comunicatorii şi nu ştiu dacă de a-i trage pe unii pe linie moartă, dar de a-i duce în linia a doua sau a treia, cu siguranţă şi de a-i convinge că felul în care au înţeles să comunice pentru PSD în ultimii ani a adus deservicii partidului, lucru pe care cred eu că nu şi-l doresc nici dânşii, dar ei trebuie să vorbească ce vorbeşte lumea şi ce rezonează cu lumea. Dacă vorbesc altfel şi pe un ton mai colorat, evident că vor aduce deservicii partidului", a declarat Dragoş Benea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne