Şoşoacă se ia la ceartă cu Gâdea în direct: La Antena 3 se opreşte microfonul. M-au abuzat emoţional anul trecut

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă (Youtube - screenshot)

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă, invitată luni seara la o emisiune a postului Antena 3, a avut un dialog în contradictoriu cu Mihai Gâdea, după ce acesta i-a cerut să nu-i mai întrerupă şi să nu mai intervină peste ceilalţi invitaţi atunci când aceştia vorbesc.

Moderatorul a ameninţat-o că dacă nu reuşeşte să „respecte dialogul”, îi va închide microfonul. Şoşoacă i-a răspuns că ştie că la Antena 3 se închide microfonul pentru că anul trecut a fost „abuzată psiho-emoţional” de postul de televiziune menţionat.

După ce senatoarea AUR i-a întrerupt în repetate rânduri pe ceilalţi invitaţi întrebându-i dacă mai există gripă în România „că nu se mai vorbeşte” despre asta, Gâdea a intervenit.

Mihai Gâdea: Doamna avocat, doamna senator, cu toată dragostea, întrebările la emisiunea asta le pun eu. Ce mai faceţi?

Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa să pun nişte întrebări. Eu nu ştiu unde-i gripa…Pe mine chiar mă interesează.

Mihai Gâdea: Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. Eu invit pe toată lumea. Doamnă, mă ascultaţi puţin?…E foarte...uşor neplăcut, ca să zic aşa, nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta. În momentul în care interveniţi peste absolut oricine care vorbeşte e o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif.

Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea, eu cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat eu doresc să aflu răspunsurile la nişte întrebări. Aş dori să ştiu şi eu unde este gripa.

Mihai Gâdea: Doamna Şoşoacă, am să vă rog de acum înainte să nu mai interveniţi peste invitaţi. Aşa se poartă un dialog civilizat. Hai să vorbesc şi eu aşa ca dumneavoastră.

Diana Şoşoacă: Exact, vorbiţi cum consideraţi! Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări. Vreau să aflu ce-i cu gripa.

Mihai Gâdea: În momentul în care sunteţi într-un dialog public trebuie să respectaţi dialogul. Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul să ştiţi că vă opresc microfonul.

Diana Şoşoacă: Eu am respectat dialogul, dar dumneavoastră trebuie să ne respectaţi pe noi. Nicio problemă. Este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi unde oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional.

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi! Sunteţi abuzată masiv.

Diana Şoşoacă: Da, să ştiţi, sunt abuzată psiho-emoţional, tocmai de aceea am închis televizoarele.

Mihai Gâdea: Psihologic spuneţi?

Diana Şoşoacă: Da, psihologic vorbind.

Mihai Gâdea avea să ceară o pauză de publicitate, dar la revenirea în direct, Diana Şoşoacă nu se mai afla în platoul emisiunii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne