Şoşoacă, interzisă pe Facebook: Îi dau în judecată! Doar eu şi Trump mai suntem blocaţi pentru atitudinile noastre

Diana Sosoaca
Diana Sosoaca (Captura video)

Senatoarea Diana Şoşoacă a anunţat joi, la România TV, că a fost blocată pentru 30 de zile pe Facebook după ce a jignit o internaută pe pagina sa. Practic, contul avocatei este încă activ, dar nu mai poate posta nimic şi nici nu mai poate face celebrele live-uri de la protestele sale anti-guvernamentale.

"Am contul blocat de azi dimineaţă, doar eu şi Trump mai suntem blocaţi pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o faţă de doamnă de râd şi curcile pe care le creşte. Având în vedere că dânsa mă înjurase inimaginabil şi eu am reclamat-o pe ea" , a declarat Diana Şoşoacă.

Ce are de gând să facă senatoarea? Vrea să dea în judecată Facebook-ul pentru că, susţine ea, nu este normal să blocheze conturile politicienilor.

"O să vorbesc cu colegul meu Chitic şi o să fac ce a făcut şi el, adică o să dau în judecată Facebook-ul. Ştiu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru. Facebook-ul este condus în spate de neomarxişti şi globalişti, aşa că avem răspunsul. O să folosesc contul soţului meu şi probabil că îmi voi mai face vreo 2-3 conturi pentru a putea socializa cu oamenii. Eu nu mă opresc, dacă cineva crede că mă va opri, nu, aşa mai mult mă ambiţionează. Să aibă mare grijă cu mine", a afirmat Diana Şoşoacă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne