Şoşoacă, discurs apocaliptic. Cere intervenţia Serviciilor Secrete: Să oprească această mazilire a poporului român

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă (Captura video)

Diana Şoşoacă, fostă senator AUR, a afirmat, sâmbăta, că România „este vândută” şi că serviciile secrete române ar trebui să „oprească această mazilire a poporului român". Într-un discurs cu notă apocaliptică, Şoşoacă susţine că „România fierbe” şi garantează chiar că „va fi o nouă revoluţie” dacă se declară din nou stare de urgenţă.

"România fierbe. Dacă iar ne bagă în stare de urgenţă şi ne închid în casă, vă garantez că România iese în stradă şi va fi o nouă revoluţie la care voi participa şi eu şi alţi oameni care s-au săturat de bătaia de joc, de pandemie şi de mascaradă. Dacă nu le intră în cap bine că pandemia s-a terminat, a spus-o şi doamna doctor Adina Albers, domnul Dragoş Dinulescu de la Câmpina, a spus-o şi domnul doctor Răzvan Constantinescu. Dacă nu încetăm cu prostiile astea şi ne uităm numai cum să furăm bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tătaru şi tot felul de societăţi care importă teste RT-PCR şi aparate medicale pentru care se dau parandărături. Serviciile trebuie să înceapă să-şi facă treaba, să oprească această mazilire a poporului român", a declarat fostul lider AUR la România Tv.

Totodată, Şoşoacă l-a acuzat pe Franz Timmermans că după ce a fost ea pe Valea Jiului la mineri, ar fi ieşit să ceară public „închiderea minelor din România”.

"Minele se închid. Portul Constanţa se vinde. CEC-ul se vinde. Spitalele se privatizează. România nu mai este suverană. Atenţie! O să vedeţi cine o să profite de pe urma vinderii întregii Românii, în condiţiile în care România poate fi salvată. Uitaţi-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD la nivel european, cum am fost la mineri eu şi europarlamentarul Cristian Terheş, imediat a ieşit şi a spus: închideţi minele din România! A doua zi, marţi, a ieşit PSD că sunt de acord cu green dealul şi cu domnul Timmermans şi să se închidă minele din România. Nu PSD este cel care ar trebui să apere oamenii ăştia? Că e partid social democrat", a spus Diana Şoşoacă.

În ultimul timp, senatoarea a avut tot felul de discursuri virulente care au culminat cu blocarea paginii sale pe Facebook timp de 30 de zile, în contextul în care şi-a permis să jignească un utilizator care i-a comentat la o postare. Şoşoacă susţine că doar ea şi Donald Trump sunt cenzuraţi pe patforma de socializare şi a ameninţat că dă Facebook în judecată. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne