Simion nu exclude "în totalitate" o candidatură la prezidenţiale: Sperăm ca România să nu îl aleagă în continuare pe Iliescu

George Simion
George Simion (Epoch Times Romania)

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat marţi, la Prima News TV, că, în acest moment, nu mai exclude în totalitate o eventuală candidatură la prezidenţiale, adăugând că o decizie în acest sens ar putea fi luată după alegerile parlamentare.

“Nu aş putea să vă dau un răspuns. Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate, pentru că nu ştim în ce formulă se va candida în 2024, dacă vor candida preşedinţii de partid pentru a potenţa partidele, sau personalităţi. (..) Noi vom lua o decizie după alegerile europarlamentare, când vom avea radiografie exactă”, a menţionat Simion, citat de News.ro, adăugând că o candidatură din partea sa depinde de mai mulţi factori.

De asemenea, Simion a susţinut că este convins că orice candidat din partea AUR la prezidenţiale va avea stigmatul unui “nou Vadim”.

“Este jocul pe care PSD şi-l doreşte, să joace acelaşi scenariu ca şi cu Vadim, suntem conştienţi dar sperăm ca România să nu îl aleagă în continuare pe Iliescu. Suntem extremişti doar în mintea unor adversari politici care vor să ne pună undeva la colţ şi să ne ducă în turul doi de scrutin şi să ne folosească”, a continuat liderul AUR.