Senator american republican apare în Congres cu un ochi învineţit şi cusături pe faţă

Mitt Romney
Mitt Romney (Social media)

Senatorul republican Mitt Romney, reprezentând statul Utah, a fost remarcat în Capitol Hill (sediul Congresului american), cu o vânătaie la ochi şi cusături pe faţă, deasupra ochiului şi a gurii.

Senatorul republican Mitt Romney a declarat luni presei că a trebuit să meargă la spital în weekend şi acum îşi revine după ce a „căzut” în timp ce se afla la Boston în vizită la fiul şi nepoţii săi.

"Oh, Doamne. M-am dus la CPAC. Asta a fost o problemă...", a glumit politicianul, întrebat despre cum a ajuns aşa, adăugând că se „simte mai bine” acum.

Romney este cunoscut pentru poziţia sa pro-democrată, în ciuda faptului că este republican. Romney este şi un critic vehement al lui Donald Trump, fostul preşedinte american.

Utilizatorii americani de social media au comentat despre ochiul învineţit al lui Romney, mulţi postând glume despre incident.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe