Senatoarea Diana Şoşoacă a protestat şi la Cluj împotriva restricţiilor. I s-a alăturat Gheorghe Funar

.
. (Youtube - screenshot)

Senatoarea Diana Şoşoacă a protestat la Cluj, alături de fostul primar al oraşului Gheorghe Funar, împotriva restricţiilor impuse de autorităţii în vederea combaterii pandemiei, informează publicaţia Clujulpolitic.ro.

La protestul desfăşurat duminică în faţa Monumentului Memorandiştilor din centrul Clujului, Diana Şoşoacă a lansat o serie de atacuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, a şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, şi a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. După cum se poate vedea în materialul video, Şoşoacă nu a avut mult public, numărul celor prezenţi ajungând la aproape 50 de persoane.

Majoritatea protestatarilor nu au purtat mască, urmând exemplul senatoarei ex-AUR. Protestatarii au strigat „Libertate”, ”Jos Arafat” sau „Jos masca”.

Ce reclamă organizatorii protestului de la Cluj-Napoca:

Nu s-a prezentat un studiu de impact asupra sănătăţii, din care să rezulte că într-adevăr aceste măsuri luate au fundament ştiinţific şi au fost adoptate în detrimentul economiei naţionale şi a cetăţenilor români.

Nici o hotărâre de la CNSU din anul 2021 nu a fost publicată în Monitorul Oficial. În acest sens s-a sesizat şi Avocatul Poporului, de unde rezultă că aceste hotărâri sunt ilegale, ceea ce duce la lipsa consecinţelor lor juridice, până la momentul publicării lor.

Aceasta înseamnă că toate amenzile primite de români sunt nule, aşa cum prevede şi Art. 11 din legea 24/2000 şi Art. 31 din Constituţia României privind dreptul la informare”.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne