România, prezentă cu doi sportivi la Cupa Mondială de kaiac-canoe de la Poznan (Polonia)

Cătălin Chirilă (CSA Steaua) şi Mălina Trifescu (CS Dinamo) sunt cei doi canotori care vor reprezenta România la etapa de Cupă Mondială programată în perioada 26-29 mai la Poznan (Polonia).
(Federaţia Romană de Kaiac Canoe/facebook)

Cătălin Chirilă (CSA Steaua) şi Mălina Trifescu (CS Dinamo) vor reprezenta ţara noastră la următoarea etapă de Cupă Mondială la kaiac-canoe de la Poznan (Polonia).

Chirilă va lua startul în probele de 500, 1.000 şi 5.000 m, în timp ce Trifescu va trage la 200 şi 500 m.

În urmă cu o săptămână, la Racice (Cehia), Cătălin Chirilă (canoe simplu) a urcat pe podium la 500 m, respectiv locul doi la 1.000 m. Trifescu (kaiac simplu) nu a reuşit în schimb calificarea în finalele de la 500 şi 1.000 m.

De menţionat că Chirilă s-a clasat pe locul 5 la Jocurile Olimpice de la Tokyo la canoe dublu în proba de 1.000 m, alături de Victor Mihalachi.

Cei doi sportivi vor fi însoţiţi de antrenorul Florin Popescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport