Război total în coaliţie. Deputat USR-PLUS: În plină pandemie, în guvernarea PNL-Orban s-a furat enorm

Emanuel Ungureanu
Emanuel Ungureanu (Epoch Times România)

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu l-a atacat frontal, luni, pe preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi a susţinut că, în mandatul său de premier "s-a furat enorm". În postarea sa pe Facebook, politicianul a publicat un video scurt care îl are ca protagonist pe şeful liberalilor.

"27 de secunde de TUPEU marca Ludovic Orban-PNL! În timpul mandatului de prim-ministru al lui Ludovic Orban, în plină pandemie, în guvernarea PNL-Orban s-a furat enorm. În 3 iunie 2020 am depus la DNA o plângere penală despre furăciunile comise în timpul mandatului de ministru al Sănătăţii PNL, Nelu Tătaru. Vă amintiţi marele furt de la UNIFARM? DNA a deschis peste 105 de dosare de corupţie, am depus documente, am dat declaraţii ca martor, am indicat hoţii, cu subiect şi predicat!", a declarat Ungureanu.

Liderul USR-PLUS a atras atenţia că jurnalista Pro TV Paula Herlo i-a adresat câteva întrebări lui Ludovic Orban cu privire la achiziţiile din timpul pandemiei.

"Priviţi tupeul lui Orban! Peste câteva minute voi publica ancheta Paulei Herlo, realizată împreună cu echipa de la 'România, te iubesc!' PANDEMIA PARALELĂ", a adăugat Emanuel Ungureanu.

Vă invităm să urmăriţi materialul video (sursa Pro TV).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne