Rareş Bogdan: Tudose a avut neobrăzarea să plece de la Palatul Victoria când a venit în vizită Shinzo Abe

Rares Bogdan
Rares Bogdan (Epoch Times România)

Europarlamentarul Rareş Bogdan i-a dat o replică acidă, în direct pe B1 TV, fostului premier PSD Mihai Tudose, despre care spune că "a avut o reacţie extrem de ruşinoasă" atunci când s-a anunţat că Ungaria şi Polonia blochează bugetul UE 2021-2027.

"Trebuie să vă spun o chestiune. În urmă cu câteva zile, în momentul în care s-a anunţat blocarea de către Ungaria şi Polonia a MFF-ului, am văzut o reacţie absurdă a unui fost premier – bine, un premier care a avut neobrăzarea să îşi părăsească scaunul de la Palatul Victoria în momentul în care aici era Shinzo Abe, premierul uneia dintre cele mai puternice ţări ale lumii, Japonia, cu o delegaţie de 300 de oameni de afaceri", a afirmat Rareş Bogdan.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PNL, este vorba despre nimeni altul decât Mihai Tudose, dat jos de la Palatul Victoria după ce a intrat în război cu fostul lider suprem al PSD Liviu Dragnea, ajuns între timp la puşcărie.

"Mihai Tudose a avut o reacţie ruşinoasă pentru un fost premier şi cu siguranţă extrem de ruşinoasă pentru un europarlamentar român, pentru că domnia sa e astăzi europarlamentar. Domnia sa a spus următoarea chestiune, cu o exprimare a dânsului mai bolovănoasă aşa – na, poftim, liberalilor, aţi rămas acum cu chiloţii în vine pentru că nu vă mai vin banii de la Bruxelles. Banii nu vin, să ştiţi, nici la Rareş Bogdan, nici la Klaus Iohannis, nici la Ludovic Orban, nici la Cristian Diaconescu, nici la Dan Barna sau Dacian Cioloş. Banii vin pentru români! Banii vin pentru România! Banii vin dacă noi prezentăm proiecte! Cum poţi să te bucuri tu, ca român, că în momentul acesta s-a blocat o procedură, un procedeu care oricum se va debloca, oricum banii respectiv vor fi accesaţi, dar vă daţi seama mentalitatea acestor socialişti, că ei n-au nicio treabă cu social-democraţia", a declarat Rareş Bogdan.

În contextul alegerilor care bat la uşă, liderul PNL susţine că a venit vremea cu adevărat a schimbării.

"România se va schimba. Dacă nu suntem capabili să o schimbăm cu adevărat de pe 7 decembrie, având trei ani de pace, trei ani fără războaie politice, trei ani cu un Preşedinte respectat în Europa şi care a luptat pentru ca ţara să rămână în Europa şi să vină aceşti bani, înseamnă că nu suntem capabili, înseamnă că nu avem capacitatea ca popor să ne conducem singuri. Eu cred că o avem şi că ceea ce am fost noi în perioada interbelică trebuie să redevenim prin forţa noastră, a fiecărui român, şi prin forţa noastră de a implementa acest adevărat Plan Marshall în industria României, în capitalul românesc, în infrastructura rutieră, feroviară, fluvială, maritimă şi bineînţeles în infrastructura spitalicească, şi în infrastructura şcolară", a precizat Rareş Bogdan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne