Rareş Bogdan: N-ar fi rău ca Arafat să încerce să mai exerseze empatia şi emoţia pentru că nu suntem roboţi

Rares Bogdan
Rares Bogdan (Epoch Times România)

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, s-a arătat nemulţumit, luni, într-o conferinţă de presă, de prestaţia şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, în contextul scandalului de la Spitalul "Foişor", care a fost transformat în spital COVID printr-un ordin semnat de acesta.

Liderul liberal susţine că avea pretenţia de la Raed Arafat, "care are experienţă de 17 ani în administrarea medicinii de urgenţă", să prevadă situaţia care a apărut la "Foişor".

Întrebat dacă Raed Arafat ar trebui să facă un pas în spate sau să fie schimbat dacă este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foişor, europarlamentarul a replicat:

"Domnul Raed Arafat ar trebui să înţeleagă că, aşa cum are o mulţime de calităţi, nu există oameni care să aibă doar calităţi, defectele fac parte din firea lucrurilor şi din existenţa noastră, ca oameni, pe pământ. Cred că domnul Raed Arafat e uşor tensionat, e uşor obosit şi nu ar fi rău să încerce să mai exerseze empatia şi emoţia pentru că nu suntem roboţi".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne