Protestul anti-restricţii continuă. Manifestanţii au fost incitaţi împotriva presei

Protest anti-restricţii
Protest anti-restricţii

În Capitală se protestează din nou, sâmbătă, împotriva restricţiilor impuse au autorităţi pe timp de pandemie de COVID. Protestatarii s-au strâns în Piaţa Universităţii din Bucureşti, unde şi-au exprimat nemulţumirea faţă de situaţia din ţară, după care au plecat în marş spre Piaţa Victoriei unde au continuat protestul.

În rândul protestatarilor se află şi liderul AUR George Simion.

La un moment dat, unul dintre liderii protestelor - Pompiliu Diplan - a incitat manifestanţii împotriva presei. De altfel, în trecut, la manifestări unde s-au contestat restricţiile, unii dintre reporterii de teren prezenţi la eveniment fiind agresaţi.

Deşi iniţial se spunea, pe reţelele de socializare în care era descris evenimentul, că acesta va fi "cel mai mare protest al ultimilor ani ce ne va scăpa de sub dictatură", realitatea din teren este, la ora publicării acestei ştiri, cu totul alta.

"Pentru copiii noştri aveţi datoria să ieşiţi aici în stradă!", striga un protestatar la microfon în Piaţa Universităţii.

Pe lângă protestatarii care afişează pancarte împotriva aşa-zisei "dictaturi medicale", suflă în vuvuzele şi flutură steaguri tricolore, la manifestaţie pot fi văzuţi şi oameni din domeniul HoReCa ce au adus cu ei oale şi tigăi.

Se strigă des "Libertate", deja celebrul slogan al acestor proteste anti-restricţii care, anterior, au degenerat inclusiv în acte de violenţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne