Primii primari liberali care s-au "reorientat": PSD Giurgiu anunţă achiziţia a patru edili PNL

Primar Comana la PSD Giurgiu
Primar Comana la PSD Giurgiu (Facebook)

Revenirea pe cai mari la putere a PSD se simte şi la nivel local unde începe reorientarea primarilor. Luni, PSD Giurgiu a anunţat că patru primari care au candidat pentru liberali anul trecut sunt acum alături de social-democraţi, relatează HotNews.

"Atunci când au trecut la PNL, primarilor giurgiuveni li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare. Nici o promisiune nu s-a materializat şi, astfel, edilii aleg să vină alături de mine, să se întoarcă în echipa celor care au făcut cu adevărat multe lucruri bune pentru dezvoltarea întregului judeţ.

Astăzi, în conferinţă de presă, l-am avut alături pe primarul comunei Comana, Aurel Enache. Îi mulţumesc pentru încredere, pentru susţinere şi curaj! Vreau să precizez faptul că alături de PSD Giurgiu sunt şi primarii din Colibaşi, Prundu şi Clejani. Pentru că toţi sunt sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor!", a declarat preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina.

Cine sunt însă primarii care s-au transferat în echipa PSD? În toate cele patru cazuri pomenite de Mina este vorba de edili care s-au orientat cu puterea, alegând să candideze pentru partidul care are cele mai mari şanse.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne