Primele declaraţii ale Andreei Esca de la aparenta sa infectare cu COVID

Andreea Esca
Andreea Esca (Florin Chirila/Epoch Times)

Vedeta Pro TV Andreea Esca, aparent infectată recent cu Covid, va oferi, luni, de la ora 19:00, răspunsuri privind starea sănătăţii sale. Interviul va fi transmis chiar în cadrul jurnalului pe care Esca îl prezintă în mod normal şi de la care a lipsit în ultima săptămână, relatează Pagina de Media.

Într-un promo scurt despre interviul din această seară, Andreea Esca afirmă: “Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment în care eram foarte panicată”.

Potrivit promo-ului, jurnalista a fost intervievată de acasă de către Cosmin Stan, care îi pune, printre altele, şi întrebarea: “Ai fost sau nu ai fost bolnavă de Covid-19?”

“Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, mai poate fi auzită Esca afirmând în materialul promoţional.

Despre presupusa infectare cu Covid-19 a jurnalistei de la Pro TV se discută de aproximativ două săptămâni. Iniţial, postul de televiziune a trimis o notificare către mass media în care cerea redacţiilor să nu scrie despre “presupusa existenţă a unor cazuri de Covid în postul TV”.

Totuşi, a doua zi, Pro TV admitea, într-un mesaj public, existenţa unor cazuri de infectare, fără să ofere însă alte detalii.

De asemenea, mass media a speculat că vedeta de la Pro TV s-ar fi infectat în timpul unei petreceri organizate pe malul mării, la care au participat zeci de persoane şi unde, aparent, aceasta nu ar fi purtat mască de protecţie şi nu a respectat regula distanţării sociale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură