Preot din Constanţa, acuzaţii aberante pe Facebook: Doctorii omoară oameni cu testul Covid

Postarea lui Laurenţiu Celăreanu care ulterior avea să fie şterasă
Postarea lui Laurenţiu Celăreanu care ulterior avea să fie şterasă (Screnshot - Adevărul)

Un preot care slujeşte la Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa a afirmat, într-un mesaj publicat pe Facebook, că la spitalul din oraşul său doctorii omoară oamenii cu testele COVID, informează Adevărul.ro.

"La Spitalul din Constanţa, doctorii omoară oameni cu testul covid la toţi aproape le iese negativ, apoi îi omoară ca pe Părintele Ghelasie Ţepeş, administrând medicamente care te omoară. Au băgat spaima în oameni", a scris preotul Laurenţiu Celăreanu pe platforma de socializare.

Potrivit sursei citate, ulterior preotul a şters mesajul, dar purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a precizat că faţa bisericească va fi anchetată pentru afirmaţiile catalogate drept aberante.

Opinia lui Celăreanu a fost îmbrăţişată de unii enoriaşi, dar au existat şi followeri care i-au reproşat că aduce astfel de acuze cadrelor medicale.

Iată câteva comentarii la postarea preotului:

„Laurenţiu, tu eşti preot ??? sau eşti medic ??? Cred că ar trebui să-ţi faci un control de specialitate !!! Cum îţi permiţi să arunci cu noroi în medici ??? Ai învăţat tu atât cât a învăţat un medic ??? Să-ţi fie RUSINE !!!”, i-a transmis o doamnă.

„Vă rog frumos să nu mai postaţi în bătaie de joc,,,ne învăţaţi pe noi să fim sinceri, curaţi,,,, am mulţi prieteni preoţi, îi respect,, dar nu pot tolera asemenea tâmpenii pe care le transmiteţi,,,”.

Articolul complet aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne