Premierul Florin Cîţu, al doilea înalt demnitar care se vaccinează

Florin Cîţu, vaccinându-se anti-COVID
Florin Cîţu, vaccinându-se anti-COVID (Facebook - Florin Cîţu)

Premierul Florin Cîţu este cel de-al doilea oficial care s-a vaccinat anti-COVID. Şeful executivului a declarat, sâmbătă, la ieşirea din Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ”Dr. Carol Davila” unde s-a imunizat, că vaccinarea a fost foarte uşoară şi a făcut acest lucru atât pentru sine, cât şi pentru cei din jurul său.

„Foarte, foarte uşor această vaccinare chiar nu am simţit nimic. Îi spuneam doamnei asistente că nu mi-am dat seama când mi-a făcut vaccinul de aceea am avut şi reacţia că nu m-am ridicat pentru că nu mi-am dat seama că se terminase. Mă bucur că am putut să mă vaccinez. Am făcut-o atât pentru mine, cât şi pentru cei din jurul meu şi bineînţeles să dau un semnal de încredere pentru toţi românii”, a declarat premierul.

Liderul de la Palatul Victoria a adăugat că a văzut deja că „românii sunt interesaţi şi vor să se vaccineze”, dar că va face „orice este nevoie” pentru „a-i convinge pe cât mai mulţi români să se vaccineze”.

„Este important să înţelegem că împreună cu păstrarea măsurilor de restricţie în continuare, vaccinul şi tratamentele care apar, doar aşa putem să învingem această pandemie”, a adăugat Cîţu.

Şeful executivului a subliniat faptul că „rămânem la acelaşi obiectiv pe care îl am prezentat în ultimele zile 10.400.000 de români vaccinaţi până în septembrie şi nu ne vom abate de la acest obiectiv”.

„Se lucrează nonstop la platforma de înscriere. Locurile sunt determinate şi de numărul de vaccinuri. Repet, aş vrea să mă uit la mesajul pozitiv. Foarte foarte mulţi români vor să se vaccineze şi săptămâna trecută am contractat încă 8 milioane de doze care vor veni din trimestrul 2. Cum vor apărea şi alte vaccinuri, vom lua mai multe”, a mai asigurat Florin Cîţu.

Vă invităm să urmăriţi materialul video


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne