Ponta: Dăncilă propune un târg - o susţine pe Kovesi în schimbul numirii Rovanei Plumb pe post de comisar european

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Fostul premier Victor Ponta a susţinut, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că are informaţii de la Bruxelles potrivit cărora şefa PSD Viorica Dăncilă ar fi pregătită să o susţină pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de Procuror Şef al Parchetului European în schimbul numirii Rovanei Plumb în funcţia de comisar european.

„Înţeleg de la oameni bine informaţi de la Bruxelles că Doamna Viorica Vasilică Dăncilă a propus partenerilor europeni un ‘târg’ – să dea mandat reprezentantului Guvernului să voteze PENTRU numirea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de Procuror European – şi să obţină în schimb votul parlamentarilor PPE şi Renew Europe pentru propunerea de comisar european Rovana Plumb!

Înţeleg negocierile ca un instrument normal în politică/ nu pot însă să nu mă amuz gândindu-mă la toţi reprezentanţii şi jurnaliştii PSD- işti care se dădeau de ceasul morţii luptând contra numirii lui Kovesi / şi la ceilalţi luptători Cioloş şi Rareş Bogdan care ziceau că o mănâncă de vie pe Rovana Plumb când ajunge în Parlamentul European!

Da – ne lămurim în zilele următoare dacă negocierea propusă de VVD are succes / sau poate le strică cineva planurile. Tic – tac !”, a scris Ponta pe Facebook.

Reamintim că, joi, candidatura Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de Procuror Şef la Parchetul European va fi adusă în discuţie de către ambasadorii statelor membre UE, reuniţi în formatul COREPER.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne