Poliţist lovit violent de un şofer. Europol: "Şoferul e beizadeaua cuiva din Secretariatul General al Guvernului"

foto
foto (Captura Video)

Un poliţist a fost lovit violent, cu maşina, se pare că în mod intenţionat, de un şofer care a staţionat neregulamentar în zona Gării de Nord, a anunţat Sindicatul Europol. Potrivit sindicaliştilor, şoferul a devenit agresiv după ce i s-a cerut să nu mai staţioneze pe avarii. Reprezentanţii Europol mai transmit că şoferul este „beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului” şi că „se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist”.

"Poliţist lovit violent de un şofer. Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Gării de Nord din Bucureşti, pe modul 'avarii', a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare.

Şoferul nu a 'suportat' critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru.

Individul a fost prins la 5 străzi distanţă de locul faptei şi se află în custodia poliţiei. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât 'tentativă la omor'", scriu reprezentanţii Europol pe Facebook.

Ulterior, sindicatul Europol a informat că cel care l-a lovit pe poliţist este beizadeaua cuiva din SGG şi că se fac presiuni pentru ca poliţistul să fie scos culpabil:

„Individul care a dat cu autoturismul peste poliţist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane şi se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist. Nu vom tolera aşa ceva! Aviz amatorilor!!”

"Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe poliţist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituţiei nu îi pasă!", au mai transmis sindicaliştii.

Materialul video poate fi vizionat aici.