PNL Sângeorz Băi îl susţine în continuare pe primarul abuziv: Nu interesează omul, ci capacitatea lui administrativă

Traian Ogâgău
Traian Ogâgău (Facebook)

Liberalii din Sângeorz Băi îl vor vota pe primarul Traian Ogâgău şi îl vor însoţi în fiecare zi în campania electorală. Precizarea a venit pentru Europa Liberă de la preşedintele PNL Sângeorz Băi, Claudiu Runcan, la o zi după ce premierul Orban, dar şi organizaţia judeţeană PNL Bistriţa Năsăud, s-au delimitat de edil. Conducerea PNL a reacţionat după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care fata primarului era la perete, dezbrăcată, iar tatăl ei îi cerea să repete după el cum se va disciplina. Contactaţi telefonic, premierul Ludovic Orban şi prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, susţin că orice colaborare cu primarul abuziv va înceta de astăzi, indiferent de ce spune liderul local.

Delimitarea liberalilor de primarul abuziv din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, a fost până în prezent una la nivel strict declarativ. Liberalii din oraş continuă campania alături de candidatul independent ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Este un adevăr, vom continua să mergem pe străzi cu domnul Ogâgău. Vom recomanda oamenilor să îl voteze. Nu am văzut ca organizaţia judeţeană să aibă o compatibilitate cu primarul din Sângeorz Băi. S-au dezis de el în plan politic, iar noi, organizaţia de la Sângeorz Băi continuăm colaborarea cu candidatul Traian Ogâgău în plan administrativ”, a declarat Claudiu Runcan, preşedintele PNL Sângeorz Băi pentru Europa Liberă.

Şeful liberalilor din Sângeorz Băi susţine argumentaţia folosită de primar: a fost o capcană, iar electoratul este interesat de activitatea administrativă a lui Traian Ogâgău şi nu de viaţa lui de familie.

„A fost o capcană pusă la cale de contracandidatul de la PSD. Eu nu am văzut filmarea şi nu mă interesează. Viaţa privată a domnului Ogâgău nu mă interesează, cum nu îi interesează nici pe cetăţeni. Noi continuăm campania alături de candidatul Ogâgău, nu mă interesează omul, mă interesează capacitatea lui administrativă”, a fost poziţia preşedintelui PNL Sângeorz Băi.

Articolul complet aici.

Premierul Ludovic Orban a condamnat, joi, comportamentul primarului din oraşul Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, şi a transmis că acesta nu are susţinerea PNL pentru candidatura la alegerile locale.

"Evident că sunt împotrivă, categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor, cu atât mai mult faţă de copil. Dezavuez un astfel de comportament. Nu îl mai prezentaţi... a fost primar liberal. El nu candidează din partea PNL. În mod evident, este un comportament total împotriva oricărei norme legale şi de bun-simţ", a declarat Orban, citat de Agerpres.

Reamintim că primarul PNL din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a filmat clipele în care şi-a umilit fiica minoră, punând-o să stea în genunchi, dezbrăcată şi cu mâinile ridicate deasupra capului cerându-şi iertare. Fetiţa era pusă să repete că va fi cuminte, că va fi ordonată, că îşi va face exerciţiile şi va învăţa, şi nu îşi va mai supăra părinţii. În clipul video ale cărui imagini au fost blurate din motive lesne de înţeles, se aude cum Traian Ogâgău îi cere fiicei sale să repete promisiuni de genul „nu voi mai fi o fiţoasă”, „nu voi mai fi o figurantă”, „mă fac fată cuminte”. În cazul său poliţia şi procurorii s-au autosesizat, demarând o anchetă şi deschizând un dosar penal. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne