Pleşoianu, atac sub centură la Dăncilă şi Firea. Arma: un citat din marele Coposu

Liviu Plesoianu
Liviu Plesoianu (Epoch Times România)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu le ironizează pe Viorica Dăncilă şi pe Gabriela Firea, contracandidatele sale la titulatura de candidat al PSD-ului la prezidenţiale folosindu-se de un citat din Corneliu Coposu.

Practic, Pleşoianu foloseşte vorbele seniorului pentru a arăta că Dăncilă şi Firea nu fac politică veritabilă, căci una au spus în trecut şi alta fac acum. Pe de altă parte, Liviu Pleşoianu se portretizează pe el însuşi ca un politician consecvent, care a anunţat din timp că va candida la prezidenţiale şi merge pe linia angajată.

Redăm postarea lui Pleşoianu

"Nu poate exista o politică veritabilă fără consecvenţă!"

Corneliu Coposu, în "163 de vorbe memorabile".

23.07.2017, ştire: "Liviu PLEŞOIANU vrea scaunul lui Iohannis! Deşi mai sunt doi ani până la alegerile prezidenţiale din 2019, un parlamentar PSD şi-a anunţat deja candidatura la funcţia supremă în stat."

26.05.2019, ştire: "Gabriela FIREA: Nu îmi doresc să candidez la preşedinţie! Nu mi-am dorit şi nu îmi doresc să candidez la Preşedinţie. Îmi doresc, însă, să am sănătate şi susţinere, să finalizez cu bine proiectele pentru Bucureşti."

18.06.2019, ştire: "Viorica DĂNCILĂ: Nu candidez la preşedinţie. Vrem un candidat care să ne reprezinte! Cred că preşedintele partidului este cel care efectiv strânge rândurile în spatele candidatului pentru prezidenţiale şi asta vom face. Nu aş vrea să se interpreteze ca un semn de slăbiciune faptul că nu voi candida, dăm dovadă de realism" - scrie pe Facebook social democratul, ironizând faptul că atât Dăncilă cât şi Firea au susţinut că nu vor candida la prezidenţiale pentru ca acum, brusc, să râvnească scaunul lui Iohannis.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne