Pasageri blocaţi timp de o oră într-un avion la Suceava. Din cauza căldurii o persoană a leşinat

(stirisuceava.net)

Pasagerii unui avion blocat sâmbătă pe Aeroportul “Ştefan cel Mare” din Suceava, din cauza unei defecţiuni tehnice, au trecut prin momente de panică. Ca urmare a temperaturilor ridicate şi lipsei de aer condiţionat, unul dintre pasageri a leşinat, relatează StiriSuceava.net.

Potrivit sursei citate, este vorba de un avion al companiei aeriene Wizz Air care a făcut sâmbătă dimineaţă cursa Luton - Suceava şi era programat să plece înapoi spre Luton.

Pasagerii au fost îmbarcaţi, doar că aeronava nu a pornit din cauza unei defecţiuni tehnice.

De asemenea, pasagerii au fost ţinuţi închişi în avion timp de aproximativ o oră, fără aer condiţionat, pe o căldură insuportabilă.

Unul dintre pasageri a declarat pentru StiriSuceava.net că membrii echipajului avionului nu le-au dat nicio explicaţie, au vorbit urât şi au ignorat solicitările pentru deschiderea uşilor.

Un pasager a leşinat la bord şi a primit îngrijiri de la un alt pasager care avea pregătire medicală. După deschiderea uşilor aeronavei a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical.

Totodată, o femeie a leşinat ulterior în aerogară. Martorii au relatat că a durat mult timp până când a primit îngrijiri medicale pentru că uşile erau închise şi salvatorii nu aveau pe unde să intre.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne