"Parcă diavolul m-a trimis. Nu ştiu ce am avut" - Pensionarul care a agresat-o pe Violeta Alexandru

(Screenshot)

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Tudor Bădeanu, pensionarul care a agresat-o pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în plină conferinţă de presă, şi-a explicat gestul care i-a adus o amendă din partea Poliţiei.

"Stau chiar în zonă şi am aflat că e conferinţă şi m-am dus acolo şi normal că m-am răzbunat. Să mărească pensiile cu 40% şi să mărească şi alocaţiile copiilor. Am pensie 1.100 de lei. Am fost lăcătuş şi sudor electric. La grupa a II-a. Şi eu am rămas uimit ce am avut eu de am spus cuvinte urâte. Nu ştiu, parcă diavolul m-a trimis. Aveţi cuvântul meu că eu sunt un om foarte calm, foarte liniştit, dar nu ştiu ce am avut", a declarat Tudor Bădeanu.

Pensionarul susţine că nu a fost trimis de nimeni acolo ca să deranjeze conferinţa de presă.

După incidentul respectiv, bărbatul a fost identificat şi sancţionat pentru acţiunile sale de Poliţia Capitalei.

"Astăzi [5 iulie – n.r.], în jurul orei 12,00 prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea şi liniştea publică pe o stradă din Sectorul 6, unde se desfăşoară o conferinţă de presă. La faţa locului au ajuns poliţişti ai Secţiei 25, însă la momentul sosirii nu a fost identificată nicio persoană recalcitrantă în respectiva locaţie. Ulterior bărbatul a fost identificat şi sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991", a transmis Poliţia.

Reamintim că, duminică, în timpul respectivei conferinţe de presă, un pensionar s-a apropiat de pupitrul de la care vorbea Violeta Alexandru şi a început efectiv să urle cu intenţia vădită de a boicota evenimentul.

"Ia mâna de pe mine, ia mâna de pe mine, criminaluleeee!", striga pensionarul către cel care a încercat în mod paşnic să îl îndepărteze de la faţa locului.

Ministrul Muncii a cerut colegilor săi să nu fie agresivi, ba chiar să îl lase în pace pe scandalagiu, şi şi-a exprimat intenţia de a vorbi cu acesta după ce îşi va fi terminat discursul.

"Toţi acasă!!!" - striga individul adresându-se celor prezenţi, şi punându-se în faţa camerelor de filmat.

"Măreşte-mi pensiaaaa!!! Măreşte-mi pensia!!! Te omor cu mâna mea!", urla bărbatul către Violeta Alexandru, care i-a spus pe un ton paşnic că nu trebuie să se lase manipulat.

Agresorul nu a renunţat să boicoteze conferinţa, strigând în continuare:

"Minciuni, huo, huo!!! Cheamă poliţia, foarte bine! Îmi dă dreptate poliţia, că vreţi să mă omorâţi".

Violeta Alexandru a declarat că îi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor în vârstă, replică la care pensionarul parcă şi-a pierdut raţiunea, începând să urle cuvinte fără noimă şi bătând din palme pentru a putea acoperi vorbele ministrului:

"Nu-i adevărat! Nu trebuie să ne pensionăm! Nu-i adevărat! Măriţi-mi pensia! Da da da !!!!".

Cu toate că Violeta Alexandru s-a arătat dispusă să discute cu scandalagiul pentru a-i da răspuns la eventuale întrebări, acesta a refuzat.

"Nu vă lăsaţi folosit şi manipulat căci nu asta este soluţia", i s-a adresat în continuare Violeta Alexandru.

Replica bărbatului a fost: "Ne, ne, ne, cu mine aţi încurcat-o!!! Ne, ne, ne!!!!"

Până la urmă, Violeta Alexandru a mers şi a discutat cu pensionarul dându-i numărul său de telefon, dar misiunea acestuia părea să nu se fi încheiat căci omul a continuat să jignească persoanele prezente, strigând că el nu se teme de nimeni, proferând injurii la adresa celor care încercau să comunice cu el.

Ulterior, Ciprian Ciucu a declarat că se aştepta la un astfel de bruiaj pentru că "am ştiut de acum o jumătate de oră că Gabriel Mutu a trimis mai mulţi pensionari de la PSD sector 6 special pentru acest eveniment", pentru a-l bruia.

Acest tip de bruiaj pare să fie tot mai des întâlnit în ultima perioadă. Să nu uităm de faptul că Nicuşor Dan, candidat susţinut de PNL şi USR la Primăria Capitalei, a fost interferat în două rânduri în timpul a două conferinţe de presă desfăşurate în Bucureşti. La prima a fost bruiat chiar de către viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, iar în timpul celei de-a doua, de maşini de gunoi aparţinând Primăriei Sectorului 5. Şoferii maşinilor de gunoi au claxonat şi au ambalat motoarele pentru a-i acoperi pe Nicuşor Dan şi ceilalţi participanţi la eveniment.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne