(P) Obţinerea tuturor actelor şi avizelor necesare, în apanajul unei firme de servicii funerare din sectorul 1

Lăsaţi lupta cu birocraţia în sarcina profesioniştilor.
Lăsaţi lupta cu birocraţia în sarcina profesioniştilor. (iAgency)

Locuiţi în Bucureşti şi aveţi nevoie de ajutorul unei firme de servicii funerare sector 1? V-aţi pierdut răbdarea cu obţinerea actelor şi avizelor necesare? Vă copleşeşte durerea pierderii suferite şi nu mai sunteţi în stare să vă luptaţi şi cu birocraţia din instituţiile publice? Apelaţi la un personal care a acumulat deja o experienţă bogată în obţinerea documentelor necesare unei înhumări sau incinerări şi scăpaţi de acest stres apăsător.

Deseori, în astfel de momente dramatice, familiile îndoliate nu cunosc paşii pe care trebuie să îi urmeze în organizarea ceremoniilor de înmormântare. Etapa de întocmire, depunere şi ridicare a documentelor poate fi un adevarat calvar, mai ales atunci când sufletul plânge după cineva drag care tocmai a părăsit această lume. În situaţia în care este nevoie de expatrierea sau repatrierea unei persoane decedate, formalităţile se complică şi mai mult, ajutorul unei firme specializate fiind necesar.

Pachete complete standard şi personalizate

O firmă de servicii funerare sector 1 vă stă la dispoziţie cu pachete complete şi program non-stop. Personalul specializat se va ocupa de organizarea ceremoniei de înmormântare până în cel mai mic detaliu, având grijă să fie respectate toate rigorile legale, dar şi cele religioase. De asemenea, în cazul în care doriţi să optaţi pentru serviciul de incinerare, veţi avea mereu alături o echipă pregatită să se implice în toate demersurile necesare.

Obţinerea actelor necesare procesiunii de înhumare

Pe lângă pachetele funerare standard sau personalizate, prin care veţi beneficia de cele mai bune articole funerare, la cele mai bune preţuri, veţi putea solicita şi sprijinul în obţinerea actelor şi autorizaţiilor impuse prin lege. Astfel, în apanajul unei firme de servicii funerare din sectorul 1 intră şi obţinerea documentelor necesare procesiunii de înhumare, asigurând servicii, precum:

• Perfectarea actelor necesare înhumării sau incinerării;

• Obţinerea certificatului de deces sau a adeverinţei de înhumare;

• Obţinerea avizelor eliberate de Sanepid sau Procuratură;

• Intermedierea actelor pentru locul de veci;

• Perfectarea actelor de repatriere sau expatriere;

• Preluarea din zona cargo a aeroportului.

Obţinerea actelor necesare procesiunii de incinerare

Firma de servicii funerare din sectorul 1 se ocupă şi de întocmirea documentelor necesare incinerării, în cazul în care solicitaţi acest lucru. Aşadar, aveţi şi această opţiune. Casa funerară vă poate oferi toate serviciile necesare procesiunii de incinerare umană la Crematoriul Vitan. Veţi beneficia de tot suportul în îndeplinirea tuturor formalităţilor, precum:

• Întocmirea documentelor şi avizelor aferente;

• Programarea incinerării;

• Perfectarea formalităţilor la biroul de înregistrări;

• Transportul funerar de depunere la capela crematoriului;

• Ceremonia religioasă;

• Ridicarea şi înmânarea familiei a urnei funerare cu cenuşa rezultată după această procedură.

Servicii funerare.
Servicii funerare. (iAgency)

În concluzie, o firmă de servicii funerare din sectorul 1 se va ocupa de organizarea ceremoniilor de înhumare sau incinerare, luând de pe umerii dumneavoastră povara întocmirii actelor. Facilităţile puse la dispoziţie vă vor ajuta să eliminaţi stresul aferent organizării unui astfel de eveniment. Serviciile de pompe funebre Bucureşti sunt special gândite pentru a oferi familiei timpul necesar şi liniştea de a-şi lua rămas-bun de la persoana dispărută.

În plus, pensionarii din Sectorul 1 beneficiază de înmormântare gratuită în baza talonului de pensie, indiferent dacă sunt civili sau militari. Firma funerară pune la dispoziţia familiilor îndoliate o gamă completă de produse funerare de cea mai bună calitate.

Apelaţi la personalul unei firme de servicii funerare sector 1 şi profitaţi de experienţa acumulată de-a lungul timpului şi seriozitatea ce îi caracterizează.

Articol realizat de www.iagency.ro