(P) Lucruri pe care gamblerii slabi le au în comun

Jocuri de noroc
Jocuri de noroc

Atunci când evaluează cât de reuşit este sau nu un jucător, oamenii obişnuiesc să obţină o rentabilitate a investiţiei sau un procent de câştig.

Acei jucători care au procente mari de câştig şi care pot obţine în mod constant un profit au de obicei multe asemănări. Deşi fiecare jucător este diferit, de obicei un jucător poate încerca casino online România de succes cu experienţă, înţelept şi puţin norocos.

Din păcate, marea majoritate a jucătorilor se vor lupta întotdeauna pentru a obţine un profit. De cele mai multe ori, vina este a lor.

Jucătorii Subpăr depăşesc numărul celor de calitate, din mai multe motive. În primul rând se datorează faptului că câştigarea banilor este incredibil de dificilă, mai ales dacă o faci constant.

Cei dintre voi care speră să întoarcă scenariul şi să înceapă să câştige bani probabil că trebuie să facă doar câteva modificări minore în abordarea lor. După cum se dovedeşte, greşelile şi problemele care vă determină să pierdeţi bani fac probabil acelaşi lucru ca nenumăraţi alţii.

Iată 7 lucruri pe care aproape fiecare jucător teribil le are în comun.

1 - Autocontrol zero

Dintre toate trăsăturile şi caracteristicile personalităţii care sunt importante pentru jucători, autocontrolul ar putea fi în partea de sus a listei.

Este posibil să nu pară cazul, dar există mai multe motive care demonstrează contrariul.

Un jucător bun este pur şi simplu cineva care câştigă mai mult decât pierde. Pentru a câştiga bani la jocuri de noroc, trebuie să demonstraţi o cantitate echitabilă de abilităţi, dar şi mai multă auto-disciplină.

Vedeţi, este mult mai uşor să cheltuiţi bani la un cazinou decât aţi putea crede iniţial. Cazinourile sunt companii care pot profita cu uşurinţă de oricare dintre clienţii lor bănuiţi.

Jucătorii care nu sunt capabili să practice autocontrolul sau moderarea sunt şi mai susceptibili să cadă victime.

Jucătorii Subpăr deseori nu reuşesc să cheltuiască banii în mod responsabil, beau prea mult la mese şi pur şi simplu se comportă iresponsabil. Dacă sunteţi preocupat de performanţele anterioare la cazino: nu căutaţi mai departe decât capacitatea dvs. de a vă controla în timpul jocurilor de noroc.

2 - O incapacitate de a renunţa în spate

În majoritatea situaţiilor, o atitudine „nu spune niciodată să mori” este demnă de laudă. Dar, atunci când joci la jocuri de noroc, a învăţa să renunţi în timp ce eşti în urmă este o abilitate pe care toată lumea ar trebui să o adopte.

Din anumite motive, jucătorii teribili au de obicei o incapacitate completă de a opri sângerarea atunci când joacă la mesele cazinoului. Când pierderile încep să se acumuleze şi contul dvs. scade constant, decizia inteligentă este să trageţi ştecherul.

În acest scenariu, ceva nu este în regulă şi probabil că nu eşti chiar tu. Uneori, acele rezultate nefericite sunt complet din mâna unui jucător şi nu ar trebui să fie supraanalizate.

În schimb, cel mai bine este să vă îndreptaţi capacul spre casă şi să continuaţi cu afacerea dvs. Cel puţin, aşa ar face un jucător lipsit de experienţă şi responsabil.

Cu toate acestea, jucătorii îngrozitori rareori ştiu când să numească asta o noapte. În loc să recunoască eroarea în felul lor, ei continuă, sperând să-şi inverseze nenorocirea.

Realitatea este că pierderile au un mod de multiplicare pentru jucătorii teribili. Când banii încep să se strângă, abilităţile dvs. de luare a deciziilor pot deveni compromise şi performanţa dvs. deja scăzută se va deteriora constant.

Când credeţi că lucrurile nu merg pe calea dvs., există de obicei o explicaţie uşoară. Însă, oricare ar fi motivul, nu este niciodată o idee proastă să vă salvaţi fondul bancar rămas în loc să încercaţi să vă urmăriţi pierderile şi nu uitaţi de JOCUL RESPONSABIL.

3 - Având un stil de joc cu risc ridicat şi recompensă ridicată

Dintr-un motiv sau altul, anumitor tipuri de jucători le place să se balanseze pentru garduri.

Poate că se datorează naivităţii sau naraţiunii false că oricine păşeşte într-un cazinou se poate îndepărta cu o mică avere.

Adevărul este că câştigarea jackpoturilor majore este excepţia de la regulă, nu norma.

În schimb, o abordare mai conservatoare a jocurilor de noroc şi a cazinourilor, în general, va plăti dividende masive pe termen lung. Dar, acest stil de joc de multe ori nu atrage jucătorii teribili.

Deşi nu te pot învinui neapărat, nu este corect pentru tine să încurajezi aşteptări sporite atunci când joci jocuri de noroc.

Este mult mai benefic să puneţi bara foarte jos, astfel încât să nu fiţi dezamăgiţi de pierderi, dar veţi fi plăcut surprinşi dacă câştigaţi bani.

4 - Jucaţi constant jocurile greşite

S-ar putea să nu ştiţi: dar jocurile de cazino pe care alegeţi să le jucaţi vă costă de obicei bani.

Când jucaţi jocuri cu cote proaste şi plăţi oribile, nu contează cât de priceput sunteţi. Anumite jocuri sunt doar configurate pentru a-i sângera pe jucători.

Din păcate, cazinourile nu informează neapărat publicul de jocuri de noroc despre ce jocuri le oferă cele mai mari şanse de a câştiga bani. Jucătorii trebuie să ia singuri decizia şi să spere că vor selecta jocurile „corecte”.

Acest lucru este adesea mai puţin probabil şi realist decât aţi putea crede. Problema poate fi agravată de câţiva factori. În primul rând: cel mai popular joc dintr-un cazinou este, de asemenea, unul dintre cele mai greu de câştigat jucând bani.

Slot machine-ile sunt jocul preferat pentru mulţi jucători datorită numărului de maşini din majoritatea cazinourilor şi simplităţii lor. Aceste motive fac mult mai uşor pentru mulţi jucători să nu ofere măcar o şansă unui slot machine.

Dar atunci când jucătorii se îndreaptă spre jocuri precum sloturile, îşi pot agrava experienţa la cazinou şi îşi pot reduce şansele de câştig.

Jocurile pe care decideţi să le jucaţi trebuie să se reducă întotdeauna la preferinţele personale. Cu toate acestea, este important să cunoaşteţi cotele relative ale jocurilor de cazino, astfel încât să înţelegeţi mai bine performanţa dvs.

5 - Tendinţa de a pierde bani rapid

Se pare adesea că singurul lucru la care excelează mulţi jucători teribili este pierderea de bani. Când începeţi să pierdeţi bani, uneori poate fi imposibil să vă întoarceţi pe drumul cel bun.

Începătorii şi cei care participă la cazinouri sunt adesea în dificultate cu această problemă, din cauza unei multitudini de motive. Odată ce începe o serie de pierderi pentru orice jucător, este nevoie de hotărâre şi abilitate pentru a se ridica deasupra adversităţii.

Când jucătorii groaznici simt că spatele lor este lipit de perete, acest lucru poate duce la mai multe probleme potenţiale. Din păcate, acel sentiment de disperare expune deseori slăbiciunea şi lipsa de pricepere.

Acest lucru este valabil mai ales atunci când jucătorii noi nu par să facă o pauză norocoasă. În acel moment, este mult mai probabil că un anumit jucător să scape de sub control, mai degrabă decât să corecteze situaţia şi să nu mai piardă bani.

Concluzie

Aproape fiecare jucător teribil are o varietate de lucruri în comun cu alţi jucători la fel de îngrozitori.

Jucătorii răi se luptă adesea cu conceptul de autocontrol şi menţin o abordare disciplinată a jocurilor de noroc. Acest lucru intră de obicei în joc atunci când este momentul să decidă să renunţe în timp ce sunt în urmă, în loc să-şi urmărească cantitatea abundentă de pierderi.

Mulţi jucători noi şi neexperimentaţi se pregătesc adesea pentru eşec, alegând un joc greşit. Jucând jocurile care le oferă cele mai slabe şanse de a câştiga bani, este mult mai probabil că aceştia să piardă bani mai repede decât ceilalţi jucători.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură