(P) Fast and Fixed, un tip de implant care se ridică la înălţimea numelui

Avansul tehnologic şi inovaţia ştiinţifică permanentă ne îmbunătăţesc viaţa în moduri pe care nimeni nu ar fi putut să şi le imagineze, în urmă cu numai câteva decenii. Medicina dentară este unul dintre domeniile care au beneficiat în cea mai mare măsură de progresul caracteristic perioadei actuale.
Implant
Implant (Epoch Times România)

Unul dintre cele mai bune exemple, din acest punct de vedere, este reprezentat de sistemul de implanturi de ultimă generaţie Fast and Fixed. Acesta a fost dezvoltat de compania germană Bredent, unul dintre primii 10 producători mondiali de implanturi dentare, cu o experienţă de peste 40 de ani în domeniu.

După cum îi spune şi numele, marele avantaj oferit de acest tip de implanturi constă în rapiditate. Sistemul permite ca un pacient care nu are niciun dinte sau care este pe cale să îşi piardă dinţii naturali să se poată bucura de dinţi noi chiar în ziua intervenţiei.

Iată care sunt principalele avantaje de care vei beneficia dacă vei opta pentru acest sistem la cabinetul Dental Excellence, unde cei mai buni specialişti au acumulat deja o bogată experienţă în utilizarea tehnologiei de ultimă oră spre satisfacţia pacienţilor!

Toate avantajele de care beneficiezi, dacă optezi pentru sistemul Fast and Fixed!

Fixarea mai rapidă decât la orice alt tip de implant nu reprezintă singurul argument în favoarea acestui sistem. El oferă şi alte beneficii, după cum urmează:

• sistemul permite utilizarea unui număr mai mic de implanturi. Este vorba despre 4 implanturi la mandibulă şi 6 la maxilar, ceea ce reprezintă o diferenţă considerabilă faţă de soluţia clasică. Aceasta presupunea inserarea a 8 până la 10 implanturi pe fiecare arcadă;

• procedura este minim invazivă pentru pacient. Ea aduce câteva elemente inovatoare, care îi sporesc eficienţa. Astfel, sunt folosite porţiunile de os dur prezente pe fiecare dintre arcade. Implanturile dentare Fast and Fixed sunt mai lungi şi au un design diferit faţă de cele clasice, spirele lor asigurând cea mai bună stabilitate. În plus, faptul că două dintre implanturi se realizează în poziţie oblică le permite să susţină forţele masticatorii mari care apar în zona dinţilor laterali.

Implant
Implant (Epoch Times România)

• nu mai este nevoie de vizite multiple la dentist, care să se întindă pe interval de mai multe săptămâni sau chiar luni. Dimpotrivă, are loc o singură intervenţie, ceea ce scuteşte pacientul de stres şi îi eliberează programul;

• lucrarea provizorie ataşată imediat după intervenţia chirurgicală este folosită de pacient până la finalul procesului de osteointegrare, care durează 6 luni. Ea înlocuieşte cu succes dinţii, chiar dacă, din punct de vedere estetic, nu se ridică la nivelul lucrării finale. Aceasta din urmă va corespunde însă celor mai exigente pretenţii.

• datorită numărului mai mic de implanturi, duratei mai mici a intervenţiei chirurgicale, precum şi evitării folosirii adiţiei de os sau operaţiei de sinus lifting, procedura Fast and Fixed implică un preţ mai mic. Acesta este cunoscut încă de la început, astfel încât să nu existe surprize ulterioare.

Clinica dentalexcellence.ro oferă inclusiv soluţii de plată personalizate pentru fiecare client în parte. Astfel, este posibilă utilizarea cardurilor de credit Star BT, Optimo Card, Avantaj, precum şi plata în rate până la 5 ani.

Dacă ţi-ai pierdut dinţii sau eşti pe cale să o faci, alege sistemul Fast and Fixed! În acest fel vei beneficia, rapid şi la un preţ avantajos, de cea mai bună tehnologie existentă astăzi pe piaţă!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură