(P) Descoperă catalogul de piese ATV în care poţi avea încredere!

În cazul zonelor neasfaltate, ATV-ul este unul dintre cele mai eficiente vehicule. Practic, ATV înseamnă “all-terrain vehicle” (vehicul pentru toate tipurile de teren), oferind o modalitate de transport atât eficientă, cât şi palpitantă.

Astfel, unele persoane (şi organizaţii) folosesc aceste vehicule pentru transport, în timp ce alte persoane (şi firme de închirieri) se bucură de senzaţiile tari ce însoţesc fiecare plimbare pe un ATV.

Sunt foarte multe trasee excelente pentru plimbările cu ATV-ul atât la mare, cât şi la munte, iar denivelările, viteza şi peisajele deosebite vor atrage întotdeauna pasionaţii de sporturi cu motor. Cu toate că aceste vehicule sunt concepute pentru a fi exploatate în condiţii deosebit de grele, ele nu sunt indestructibile, motiv pentru care unele piese ATV trebuie înlocuite la un interval regulat de timp.

Indiferent dacă ai achiziţionat un ATV pentru uz personal sau dacă ai “pus pe roate” o firmă de închirieri ATV, trebuie să ştii că aceste vehicule sunt expuse defecţiunilor, mai ales dacă sunt exploatate în condiţii de sarcină maximă.

Traseele cu pante abrupte, noroi, zăpadă sau obstacole care solicită la maximum suspensiile şi cutia de viteze pot duce la defectarea unor piese din angrenajul ATV-urilor. Tocmai de aceea, trebuie să ai întotdeauna un furnizor de încredere de piese ATV, iar unul dintre cei mai mari de pe piaţa românească este Roco Piese.

În catalogul de piese ATV al acestui mare distribuitor se regăsesc peste 250 de produse, pornind de la cauciucuri şi piese de motor şi terminând cu filtre, acumulatori, transmisii, sisteme de direcţie sau piese ale sistemului electric.

Toate acestea sunt fabricate de cei mai renumiţi producători din domeniu, ceea ce le garantează calitatea, fiabilitatea, durabilitatea şi compatibilitatea cu modelul de vehicul pe care îl deţii. Mai mult decât atât, atunci când decizi să înlocuieşti piesele şi accesoriile vehiculului pe care îl foloseşti, trebuie să ştii că Roco Piese oferă livrare gratuită la comenzi ce depăşesc suma de 300 de lei.

Distribuitorul de piese pe care îl alegi trebuie să aibă o ofertă completă, astfel încât să te ajute să remediezi orice defecţiune în cel mai simplu mod cu putinţă. Tocmai de aceea, mai jos vei descoperi câteva dintre cele mai importante piese ATV comercializate de Roco Piese, preţurile de start şi principalele caracteristici.

Acumulatori pentru ATV - de la 57 de lei. Această categorie cuprinde baterii de diferite dimensiuni şi caracteristici pentru ATV, având descrieri amănunţite pentru fiecare produs pus la dispoziţie. În funcţie de modelul pe care îl foloseşti şi de specificaţiile acestuia, vei putea alege bateria potrivită, acum cu o reducere de până la 32%!

Cauciucuri şi camere pentru ATV - de la 39 de lei. Suprafaţa de contact cu solul este unul dintre cele mai importante detalii pentru siguranţă, aşadar trebuie să te asiguri că anvelopele pe care le foloseşti sunt potrivite condiţiilor actuale. În plus, cauciucurile trebuie să fie întotdeauna în stare bună, astfel încât să nu patineze şi să reducă riscul de a se sparge. Astfel, Roco Piese îţi pune la dispoziţie diverse tipuri de cauciucuri ATV la preţuri deosebit de avantajoase.

Piese ATV de motor - începând cu 3 lei. Indiferent de piesa care s-a defectat, Roco Piese îţi oferă posibilitatea de a achiziţiona una nouă. Astfel, această categorie cuprinde ambielaje, chiulase, cilindri, garnituri, pistoane, pompe, segmenţi şi supape. Pe lângă oferta variată şi cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţă, te bucuri şi de livrare rapidă în toată ţara!

Accesorii ATV - începând cu 14 lei. Nu în ultimul rând, pe lângă piese ATV, furnizorul în care ai încredere trebuie să îţi asigure şi o gamă variată de accesorii, precum cagule, căşti şi plase pentru căşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură