(P) De ce funcţii ingenioase beneficiază modelele de aer condiţionat Samsung?

Aer condiţionat Samsung
Aer condiţionat Samsung (IAgency)

Dacă îţi doreşti un sistem de climatizare care să te ajute să treci peste sezonul de vară mai uşor, aparatele de aer condiţionat Samsung reprezintă una dintre cele mai bune alternative. Pe lângă faptul că acestea şi-au dovedit eficienţa pe parcursul timpului, funcţiile oferite sunt unele avansate. Astfel, confortul devine unul superior şi tehnologia integrată te ajută să ai parte de diverse avantaje. Iată cele mai comune caracteristici!

Auto Mode

După cum sugerează şi denumirea, această opţiune presupune faptul că nu mai trebuie să te ocupi de setarea temperaturii. În schimb, unitatea electronică de control este cea care determină intervalul potrivit, în funcţie de diverşi parametri. Este analizat atât interiorul locuinţei, cât şi gradul de umiditate din atmosferă.

Procesul se bazează pe senzori şi nu trebuie să faci nimic dacă apar schimbări în mediu. La unele modele de aer condiţionat Samsung se porneşte pe modul COOL la o temperatură scăzută, iar apoi se revine la un interval stabilit anterior de către utilizator. Ţine cont de faptul că logica de control nu este întotdeauna una clară şi ar fi bine să efectuezi câteva setări înainte de activare.

Turbo

Să presupunem că afară este foarte cald, iar tu nu mai rezişti din aceeaşi cauză. În astfel de situaţii, modul TURBO reprezintă soluţia ideală. Acesta forţează atât compresorul unităţii externe, cât şi ventilatorul să funcţioneze la viteză maximă şi să ajungă la temperatura dorită într-un timp scurt. Dezavantajul constă în faptul că este consumat mai mult curent electric. Pe de altă parte, se ajunge imediat la 22-25 de grade Celsius.

Aer condiţionat Samsung
Aer condiţionat Samsung (IAgency)

Sleep

Mai mult ca sigur, pe parcursul nopţii nu vrei să te trezeşti din somn din cauza curenţilor de aer. Multe persoane sunt sensibile la aceştia, precum şi la nivelul de zgomot ridicat. Din fericire, modul Sleep pe aparatele de aer condiţionat Samsung scade viteza, face produsul să fie silenţios şi îndreaptă fantele de evacuare în jos. Aşadar, cele 3 etape esenţiale ale somnului sunt protejate de căldură şi te vei trezi odihnit. Funcţia aceasta nu numai că-ţi permite să te relaxezi, dar te poate ajuta să economiseşti cu până la 36% mai puţin la finalul lunii.

Full High Density Filter

Acesta este cunoscut şi drept filtrul Full HD, având rolul de a asigura menţinerea unui aer proaspăt şi curat. Sistemul performant opreşte particulele de praf, eliminând elementele care ar putea fi dăunătoare pentru organism. Densitatea este una mare, astfel încât sunt captate chiar şi particulele microscopice din atmosferă. Mulţumită structurii antibacteriene, curăţarea poate avea loc într-un mod simplu.

Tot ce trebuie să faci este să introduci zona sub jetul de apă. Din cauza diferenţei de temperatură dintre exterior şi interior, este posibil să apară mucegai pe aparatul de aer condiţionat Samsung. De aceea, unităţile sunt prevăzute cu o funcţie suplimentară de autocurăţare, care porneşte automat atunci când ventilatorul este oprit. La final, suprafaţa este păstrată într-un mod impecabil, iar mirosurile neplăcute sunt îndepărtate.

Digital invertor compressor

Un compresor clasic are la bază o viteză constantă, ceea ce înseamnă că porneşte şi se opreşte de câte ori este nevoie. Spre deosebire de acesta, tehnologia inverter poate funcţiona la o viteză variabilă şi oferă alt nivel de stabilitate. Alege-ţi acum un aer condiţionat Samsung de la un magazin online ca Vollmax şi dispui de serviciu de instalare realizat de o echipă de profesionişti!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură