(P) Comandă un set de masă şi scaune, pentru o casă în care să domnească unitatea şi bunul gust!

Set masă şi scaune
Set masă şi scaune (IAgency)

Designul interior este o artă şi are "obiceiul" de a-i încuraja pe cei care vor să-şi amenajeze un colţişor de Rai, chiar la ei acasă. Toate trendurile tind spre un concept minimalist, în care predomină ideea de eleganţă prin simplitate. Nu mai sunt la modă spaţiile aglomerate cu numeroase piese de mobilier alese din diverse seturi descompletate, care de cele mai multe ori făceau notă discordantă cu întreg decorul încăperii. Acum, poţi amenaja cu uşurinţă un spaţiu în care să predomine unitatea şi bunul gust, cu ajutorul seturilor puse la dispoziţie de producători.

Seturile de mobilier, o soluţie completă

Ştiai că folosind un set masa si scaune poţi mobila perfect un living, zona de dining sau o bucătărie? Practic, prin achiziţionarea unui set complet ai scăpat de grija asocierii diverselor piese de uz casnic cumpărate separat. Paleta vastă de nuanţe şi schemele cromatice senzaţionale, realizate de designeri apreciaţi în domeniu, te vor ajuta să alegi mobilierul perfect pentru livingul tău. În plus, materialele de calitate superioară din care sunt realizate toate elementele setului asigură rezistenţa acestuia în timp.

Dacă te-ai decis să investeşti într-un set de masă şi scaune modern, confortabil şi aspectuos, atunci este recomandat ca înainte de a face această achiziţie, să analizezi spaţiul liber de care dispui pentru aşezarea mobilierului, tipul şi culoarea pardoselii, nuanţa pereţilor, modul de deschidere a uşii şi locaţia ferestrelor. Încearcă să îţi imaginezi ce set ar fi mai potrivit pentru acel spaţiu, după care porneşte la "vânătoarea" mobilierului dorit.

Masa extensibilă şi scaunele tapiţate

Seturile cu masă extensibilă sunt o alegere foarte inteligentă. Dacă spaţiul este limitat, un set cu masă extensibilă şi 4 scaune nu va ocupa mult loc. În cazul în care spaţiul nu reprezintă o problemă şi îţi doreşti amenajarea unei zone de voie bună la care să participe toţi cei dragi ţie, îţi poţi îndrepta atenţia către seturile mai mari, cu 6 scaune.

Set masă şi scaune
Set masă şi scaune (IAgency)

Un set de masă şi scaune care este la mare căutare în prezent este cel din lemn masiv de fag cu masă extensibilă dreptunghiulară şi 6 scaune tapiţate cu stofă. Setul este ideal pentru o bucătărie open space, living sau zona de dining. Designul modern oferă un look foarte atrăgător încăperii unde este amplasat şi creează o atmosferă jovială, tocmai potrivită pentru momentele de relaxare în sânul familiei.

Wenge, culoarea cea mai căutată în designul interior

Dacă vrei un set de masă şi scaune realizat în cea mai în vogă culoare, atunci setul wenge este achiziţia cu care îţi vei cuceri invitaţii. Designerii recomandă frecvent integrarea acestei culori în schema de amenajare a locuinţei, pentru a aduce un plus de naturaleţe şi rafinament. Lemnul african, de la care derivă acest termen utilizat din ce în ce mai des în domeniul pieselor de mobilier, aparţine materialelor scumpe din clasa de lux.

Cu siguranţă, setul de culoare wenge din lemn masiv de fag, cu masă extensibilă şi 6 scaune tapiţate va îndeplini toate cerinţele tale în materie de design interior. Nuanţa este compatibilă cu toate piesele de mobilier pe care le ai deja în încăpere şi aduce o notă de prestigiu decorului.

Fără un set masă şi scaune, "acasă" parcă nu e tocmai acasă. Acel sentiment de linişte specific unui cămin este alimentat şi de prezenţa unui set care cuprinde masa şi scaunele.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură