(P) Care sunt cele mai căutate băuturi online?

Organizezi o petrecere sau vrei să te mai răsfeţi din când în când cu un cocktail, la tine acasă? Ei bine, ai de unde alege! Piaţa este variată şi poţi găsi băuturi online care mulţumesc şi cele mai pretenţioase gusturi.

De ce să alegi bauturi online? Pentru că vei găsi mai multe sortimente decât în magazine, sunt şanse să le cumperi la preţuri mai bune şi vei face economie de timp. De asemenea, cu doar câteva click-uri, coletul iţi va veni direct la domiciliu.

Dacă te gândeşti să comanzi băuturi online, iţi facem alegerea mai uşoară şi iţi prezentăm care sunt cele mai căutate sortimente din gama de produse pe care le pune la dispoziţia clienţilor magazinul online Beicevrei.ro:

1. Whisky

Această băutură alcoolică este apreciată şi cunoscută în toată lumea. Whisky-ul se obţine prin distilarea malţului de orz, secară, grâu şi chiar porumb fermentat, iar Jack Daniel's Old No 7 Tennessee se numără printre cele mai vândute băuturi online. Whisky-ul este filtrat strop cu strop prin cărbune şi maturat în butoaie de stejar din producţia proprie. Jack Daniel's Tennessee Whiskey nu este produsul unui plan calendaristic, ci este considerat gata de a fi sorbit doar atunci când degustătorii companiei consideră că a ajuns la calitatea dorită, folosindu-şi doar simţurile.

2. Şampanie

O băutură fină pe care nu ai cum să o refuzi. Şampania este o denumire care se aplică vinurilor spumante produse după Metoda Tradiţională, din struguri crescuţi doar în regiunea viticolă Champagne din Franţa. Această băutură alcoolică iţi va răsfăţa cu siguranţă toate simţurile, iar puţine persoane ştiu că are şi numeroase beneficii asupra organismului uman, cum ar fi îmbunătăţirea memoriei, împrospătarea aspectului pielii, prevenirea apariţiei demenţei şi ameliorarea problemelor cardiace. Printre cele mai căutate băuturi online se numără şi şampania Laurent Perrier La Cuvee. Are un gust foarte intens, floral şi fructat, cu o aciditate ridicată. Mirosul acestui tip de şampanie este curat, proaspăt şi seducător. Poţi asocia Laurent Perrier cu amuşe bouche pe bază de midii, stridii, carne de peşte şi fructe de mare, icre de peşte, legume sau chiar mezeluri fine uşoare.

3. Vin

Românii se bucură de cele mai gustoase şi apreciate vinuri, ţara noastră fiind în momentul de faţă unul dintre cei mai mari producători de vinuri din lume. Cei care comandă băuturi online vor găsi cele mai bune preţuri la vinuri şi o gamă largă de sortimente. Domeniul Coroanei Segarcea - Minima Moralia este unul dintre cele mai vândute vinuri. Este aromat şi poate fi servit rece, în zilele călduroase de vară, aşa că poate fi un adevărat răsfăţ după o zi stresantă la birou.

De asemenea, pe lângă savoarea lui, studiile au arătat că vinul este foarte benefic pentru sănătate. Mulţi medici recomandă să consumăm un pahar de vin pe zi, fie că îl preferăm alb, roşu sau rose, deoarece ajută la scăderea nivelului de colesterol din sânge, previne apariţia cancerului, reduce riscul bolilor cardiovasculare, contribuie la protecţia vaselor de sânge şi are efect anti-îmbătrânire.