Orban, despre un nou mandat la şefia PNL: Candidez cu o carte de vizită care e un argument puternic

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Facebook / pnl.ro)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Zalău, că va candida pentru un nou mandat la şefia partidului cu ajutorul unei “cărţi de vizită”, pe care o descrie ca fiind un “argument puternic” pentru a face acest pas.

"Candidez cu o carte de vizită care este cunoscută de toţi colegii mei şi care este practic un argument puternic pentru a putea să mă prezint în faţa colegilor mei cu un proiect pe următorii patru ani de zile, care să permită PNL să realizeze pentru România tot ceea ce a promis", a afirmat Orban, citat de Agerpres.

De asemenea, Orban a precizat că Congresul PNL din acest an înseamnă, de fapt, alegeri în întregul partid, la toate nivelele.

"Peste tot vom avea conduceri legitimate prin vot în urma conferinţelor la nivel local, judeţean şi ulterior în urma congresului", a adăugat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne