Olandezul suspectat de uciderea fetiţei de 11 ani din Dâmboviţa s-ar fi sinucis

Adriana
Adriana (Realitatea)

Olandezul bănuit de uciderea Adrianei, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, s-a sinucis în Olanda. Potrivit Realitatea TV, care citează surse, bărbatul s-ar fi aruncat în faţa unui camion. Informaţia ar fi fost furnizată Poliţiei Române de autorităţile din Olanda.

Reamintim că autorităţile române urmau să ceară mandat european de arestarea pentru olandezul bănuit de comiterea crimei de la Gura Şuţii. Acesta era acuzat de omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate prin răpire.

Cazul Adrianei - fetiţa dispărută în timp ce se afla în drum spre casă, pentru ca apoi trupul neînsufleţit să îi fie descoperit pe un câmp - a fost preluat de Parchetul General, după ce cetăţeanul olandez a fost pus oficial sub acuzare pentru omor şi sechestrare.

În imaginile publicate de realitateadedambovita.net se vede cum fetiţa a fost în maşina suspectului, pe bancheta din faţă, într-o poziţie atipică, ca şi cum ar fi fost legată la mâini sau i s-ar fi spus să se ascundă. Anchetatorii încearcă acum să confirme existenţa ADN-ului copilei în maşina închiriată de olandez.

Mai trebuie precizat că potrivit unor surse, cetăţeanul olandez bănuit că a omorât copila este suspectat de pedofilie în ţara sa. Acesta a venit în Bucureşti miercuri, unde a închiriat un apartament, iar sâmbătă a plecat din ţară.

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a declarat că, dacă suspectul din Olanda este pedofil, autorităţile din România ar fi trebuit să fie alertate cu privire la intrarea acestuia în ţară.

Trebuie precizat că înainte de găsirea corpului neînsufleţit al Adrianei, suspectul a fost luat la întrebări de poliţişti, fără să fie însă şi reţinut. Între timp, acesta a părăsit România.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne