Oana Pellea: Votul meu a fost trădat şi batjocorit de către domnul Iohannis şi de către cei de la Putere

Oana Pellea
Oana Pellea (Facebook - Oana Pellea)

Actriţa Oana Pellea şi-a exprimat, marţi, dezamăgirea şi revolta faţă de evenimentele aflate în derulare de ceva vreme pe scena politică românească. Artista îi acuză pe preşedintele Iohannis şi “pe cei de la Putere” că i-au “trădat şi batjocorit votul”.

“Îmi iubesc ţara dar nu mi iubesc guvernanţii. Păcat de ţara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România. Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, minţită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic...Votul meu a fost trădat şi batjocorit de către domnul Iohannis şi de către cei de la Putere. Speranţa mea a obosit. Speranţa mea şi a altora...De 31 de ani ...de TREIZECI SI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democraţie...se pare că degeaba…”, a scris Oana Pellea pe pagina sa de Facebook.

Marea actriţă anunţă că se “retrage” în profesia sa, pentru că s-a săturat să vadă “oameni mărunţi care se luptă penibil pentru Putere călcând în picioare o ţară obosită, minţită, furată, bolnavă, trădată, epuizată”.

“Mă retrag în profesia mea. În cărţile mele...în ţara din inima mea (care se numeşte tot România)...în visul meu că într-o zi ... acest Pământ superb numit România...va avea conducători care vor iubi această Ţară. M-am săturat să văd oameni mărunţi care se luptă penibil pentru Putere călcând în picioare o ţară obosită, minţită, furată, bolnavă, trădată, epuizată. Mai bine încerc să fac bine (atât cât pot) în jurul meu, prin profesia mea, prin existenţa mea umilă, şi ...atât. Tot ce am afirmat aici conţine multă durere, cinste, tristeţe şi mult-mult dezgust. Sper ca cei care mai au energie, forţă şi mai ales conştiinţă să se lupte în continuare pentru o ROMÂNIE democratică şi demnă, o Românie cu legi şi oameni drepţi. Mi-aş fi dorit să mai am resurse de speranţă... Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României sfâşiat de hiene hulpave”, a conchis artista.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură