Noi mişcări tectonice în PNL: Parlamentarii Pro România care au votat Guvernul ar putea fi primiţi în partid

Daniel Constantin
Daniel Constantin (Epoch Times România)

Surse liberale au dezvăluit, pentru G4Media.ro, că pe ordinea de zi a Biroului Executiv al PNL de luni se află potenţiala primire în cadrul partidului a deputaţilor Daniel Constantin, Liviu Ioan Balint, Sorin Cîmpeanu, Damian Florea şi Mircea Banias, membri Pro România care au votat investirea Guvernului Orban în pofida unei interdicţii impuse în acest sens de şeful lor de partid Victor Ponta.

În ceea ce îi priveşte pe Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, mai precizează sursele liberale, aceştia vor fi primiţi direct ca membri în Biroul Executiv al PNL, structura centrală de decizie a partidului.

Totuşi, această mişcare pare să nu fie pe placul tuturor liderilor partidului care i-ar fi reproşat premierului Ludovic Orban că îşi încalcă promisiunea de a nu accepta în rândurile formaţiunii oameni de la alte partide.

De asemenea, pe lângă cei cinci parlamentari mai sus menţionaţi, la PNL ar mai putea trece o serie de lideri Pro România, mai exact vicepreşedinţi şi lideri de filiale.

Aceleaşi surse liberale au mai afirmat că alţi doi parlamentari Pro România care au votat investirea noului Guvern, şi anume Emilia Meiroşu şi Georgian Pop, au intrat în Parlament pe listele PSD şi că, din acest motiv, probabil aceştia nu vor fi acceptaţi în PNL.

Articolul integral aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne