Nicuşor Dan: Nu mi-e frică de lupta cu Firea. A lăsat Primăria cu miliarde datorie şi conturile blocate

(Facebook)

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a catalogat-o pe Gabriela Firea, la Interviurile Digi24.ro, drept un administrator "foarte slab" al Bucureştiului şi a transmis că nu îi este frică de o competiţie cu fostul edil pentru un nou mandat.

"Nu mi-e frică de nimic. Pentru moment energia mea se canalizează pe cei 2 ani şi 3 luni care au rămas din acest mandat şi încerc să rezolv cât mai multe dintre problemele mari pe care Bucureştiul le are", a declarat Nicuşor Dan.

Întrebat despre o eventuală confruntare cu Gabriela Firea pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan a replicat:

"Îi urez succes. Eu pot să spun că a fost un administrator foarte, foarte slab al Bucureştiului. Faptul că a lăsat Primăria cu trei miliarde de lei datorie curentă, cu conturile blocate pentru investiţii, faptul că nu a făcut nicio investiţie structurală majoră, faptul că nu a dat o direcţie de dezvoltare pentru oraşul ăsta - e evaluarea pe care i-o fac. În rest, îi urez succes în tot ce face. În opinia mea, nu s-a întâmplat nimic în acel mandat, ci, mai mult, s-au deteriorat multe lucruri, dintre care reţeaua de termoficare".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne