Metallica donează un sfert de milion de euro pentru primul spital dedicat copiilor bolnavi de cancer din România

Metallica doneaza pentru spitalul construit de Daruieste Viata
Metallica doneaza pentru spitalul construit de Daruieste Viata (Facebook, Oana Gheorghiu)

Membrii cunoscutei formaţii Metallica, veniţi la Bucureşti pentru un concert, au donat 250.000 de euro Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, ONG care construieşte primul spital pentru copiii bolnavi de cancer din România cu bani primiţi integral din donaţii. Anunţul a fost făcut chiar de cele două fondatoare ale organizaţiei, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu.

"Jurnal de SPITAL

O seară pe care o pregătim de mult şi care ar fi putut să nu se petreacă niciodată.

Cum am ajuns aici? Cum am ajuns noi să facem un spital? Cum a ajuns o trupă atât de cunoscută cum e Metallica să direcţioneze un sfert de milion către iniţiativa #NoiFacemUnSpital?

Cine e în spatele nostru? E muncă multă. E curaj. Dar e şi foarte mult noroc.

Sunt oamenii. Fiecare dintre voi aţi făcut posibil acest moment. Fiecare om care a donat, fiecare om care a vorbit despre acest proiect. Care a găsit o cale de a influenţa alţi oameni.

Momentul acesta a fost posibil şi pentru că există nişte oameni care au căutat o cale de a face cunoscut trupei proiectul nostru.

Vă mulţumim tuturor!", scrie pe Facebook Oana Gheorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne