Medic: Controversatul medicament Remdesivir joacă un rol-cheie în decesele din spital legate de COVID

.
. (Youtube - screenshot)

Medicamentul antiviral Remdesivir a avut un rol contradictoriu în protocoalele de tratament COVID-19 folosite de spitale, despre care multe familii susţin că au dus la moartea celor dragi.

Printre potenţialele efecte secundare ale medicamentului se numără insuficienţa renală acută, care, potrivit multor medici, are acelaşi simptom raportat de către instituţiile medicale ca fiind cauzat de COVID-19.

Dr. Bryan Ardis, directorul general al Ardis Labs şi gazda emisiunii The Dr. Ardis Show, a declarat că socrul său a murit într-un spital, în februarie 2020, după ce a fost supus aceloraşi protocoale de îngrijire standardizate pe care avea să le vadă în cele din urmă desfăşurându-se şi în vieţile altora.

"A fost cel mai traumatizant lucru pe care l-am trăit în toată viaţa mea", a declarat Dr. Bryan Ardis pentru The Epoch Times.

Printre multiplele probleme legate de tratament, a continuat Ardis, socrul său a fost diagnosticat în mod eronat cu gripă şi i s-a administrat un antibiotic numit Vancomicină, care, la fel ca Remdesivirul, este cunoscut că provoacă insuficienţă renală acută.

"Nu numai că nu avea gripă, dar doctorul l-a şi tratat cu un antibiotic îngrozitor de toxic, care nu tratează gripa", a spus el.

Ardis a precizat că atunci când l-a întrebat pe medic de ce i-a administrat socrului său antibioticul care îi provoca insuficienţa renală, medicul i-a spus că acesta era protocolul spitalului.

"Nu a fost de la virus"

Pentru Ardis, acest lucru a devenit o prevestire a ceea ce avea să urmeze, simptomele COVID enumerate fiind de fapt cauzate de medicamentele folosite pentru tratarea COVID, a susţinut doctorul.

"În martie 2020, toţi medicii au început să spună că nu mai văzuseră niciodată un virus respirator care să se deplaseze din plămâni şi atacă rinichii, ceea ce provoacă apoi insuficienţă renală acută", a declarat Ardis.

Dar insuficienţa renală nu a fost cauzată de virus, a opinat Ardis.

Iniţial, Ardis a crezut că se folosea Vancomicină, deoarece afirmaţiile de la ştiri se potriveau cu propria experienţă. Cu toate acestea, el a descoperit ulterior că medicamentul antiviral Remdesivir, care se pare că provoacă insuficienţă renală acută, a fost utilizat prin intermediul unei autorizaţii de utilizare de urgenţă pentru a trata COVID înainte de a fi aprobat ulterior de Food and Drug Administration în octombrie 2020.

Cel mai puţin eficient şi mortal [Studiu]

Cercetările lui Ardis l-au adus la protocoalele COVID stabilite de Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID), care considerase Remdesivirul ca fiind "sigur şi eficient" pe baza unui studiu experimental efectuat în Africa în timpul unui focar de Ebola.

În studiul publicat în New England Journal of Medicine, o comisie a constatat că Remdesivirul a fost "cel mai puţin eficient şi cel mai mortal medicament din acest studiu", înainte de a fi suspendat, a explicat Ardis.

"Cincizeci şi trei la sută dintre persoanele cărora li s-a administrat acest medicament au murit", a arătat Ardis.

Ardis susţine că s-a gândit că Fauci ar fi putut fi prost sfătuit.

"Mă uit la sfârşitul studiului şi ... imaginaţi-vă şocul meu când am văzut că acesta a fost de fapt finanţat de departamentul lui Fauci de la Institutul Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID). El ar fi primit o evaluare lunară a tot ceea ce a ieşit din acel studiu Ebola. Consiliul de siguranţă l-ar fi anunţat că a fost cel mai puţin eficient şi cel mai mortal medicament din cadrul studiului".

Pentru Ardis, studiul a arătat că Fauci nu a fost sincer.

Fauci a cerut apoi Guvernului Federal să cumpere toate rezervele experimentale de Remdesivir de la compania farmaceutică cu sediul în California numită Gilead, a declarat Ardis.

Cercetările ulterioare nu i-au îmbunătăţit opinia medicală cu privire la Remdesivir, a punctat Ardis, conducându-l la concluzia că insuficienţa renală pe care medicii o raportau ca fiind cauzată de virus era de fapt cauzată de Remdesivir.

"Medicii nu ştiau că li se înscenează să folosească un medicament care avea efecte atât de toxice şi care s-a dovedit a fi ineficient şi foarte periculos", a subliniat Ardis.

Sprijinul din spatele Remdesivir

Deşi NIAID nu a răspuns solicitării de comentarii din partea The Epoch Times, Fauci a declarat reporterilor în 2020, în timpul unei conferinţe de presă la Casa Albă, că datele "arată că Remdesivir are un efect clar, semnificativ şi pozitiv în ceea ce priveşte diminuarea timpului de recuperare. Acest lucru este cu adevărat foarte important".

Un raport final din 2020 al Institutului Naţional de Sănătate a declarat că Remdesivirul a fost "eficient împotriva virusurilor din familia coronavirusurilor".

Institutului Naţional de Sănătate a afirmat, în raportul său, că Remdesivirul a accelerat recuperarea pacienţilor spitalizaţi cu COVID-19 sever.

"Constatările noastre arată că Remdesivir este un tratament benefic pentru pacienţii cu COVID-19. De asemenea, poate ajuta la conservarea resurselor limitate de asistenţă medicală, cum ar fi ventilatoarele, în timpul acestei pandemii", spune autorul studiului, Dr. John Beigel de la NIAID, în raport.

Medici precum Dr. Arnold Weg a raportat pentru NBC News în 2020 că Remdesivirul l-a ajutat să se recupereze după COVID şi că, din această experienţă personală, "simt foarte puternic că ar trebui folosit".

Dr. Aneesh Mehta, de la Spitalul Universitar Emory din Atlanta, a declarat pentru NBC News, în cadrul raportului 2020 privind Remdesivir, că "Remdesivir îi va duce pe mulţi dintre pacienţii noştri acasă la familiile lor mai repede şi cu mai puţine efecte secundare".

Pe măsură ce sprijinul public pentru Remdesivir a crescut, Ardis a continuat să-şi exprime a doua opinie, împărtăşind ceea ce credea el că este adevărul despre Remdesivir, protocoalele COVID, tratamentele alternative şi vaccinurile iminente de atunci.

Informaţiile lui Ardis au fost cele care au ajutat persoanele care au raportat experienţe la fel de traumatizante cu protocoalele spitaliceşti, cum ar fi Kristi Schmadl şi Greta Crawford.

"Suficiente sedative pentru a doborî un cal"

Schmadl a declarat pentru The Epoch Times că ea crede că Remdesivirul a fost cel care a cauzat moartea mamei sale într-un spital, pe baza înregistrărilor medicale care arată o înrăutăţire a nivelului rinichilor cu fiecare doză.

Pe lângă faptul că nu au hrănit-o pe mama ei şi i-au administrat "suficiente sedative pentru a doborî un cal", Schmadl a declarat că personalul spitalului a încercat să o eticheteze pe mama ei ca fiind din categoria "Do Not Attempt Resuscitation - Nu încercaţi resuscitarea" (DNR).

Un ordin de neresuscitare, sau ordin DNR, este un ordin medical scris de un medic. Acesta le ordonă furnizorilor de asistenţă medicală să nu efectueze resuscitarea cardiopulmonară (CPR) dacă pacientul încetează să mai respire sau dacă inima acestuia încetează să mai bată.

Mamei lui Schmadl, care avea un singur rinichi, i s-ar fi administrat Vancomicină, Fentanil, Precedex şi alte medicamente pentru care Schmadl a spus că ea şi familia ei nu şi-au dat consimţământul niciodată.

"Ne-au sunat pe 15 august pentru a ne spune că mama noastră a 'expirat'", a spus Schmadl. "Acesta este cuvântul pe care l-au folosit".

Schmadl a intrat în legătură cu Crawford, care la rândul ei era tratată cu Remdesivir într-un spital, când a cerut personalului spitalului să înceteze tratamentul, să-i scoată perfuzia şi să o lase să plece.

"Soţul meu m-a scos într-un scaun cu rotile", a declarat Crawford pentru The Epoch Times. "Eram încă sub oxigen şi eram slăbită".

Crawford a spus că este singura persoană pe care o cunoaşte căreia i s-a permis totuşi ca un membru al familiei să stea în spital cu ea timp de 12 ore pe zi, deoarece protocoalele COVID din spitale cer de obicei ca pacientul să fie izolat de familie.

În timp ce se afla în spital, Crawford a precizat că o asistentă a "făcut presiuni asupra ei" şi a familiei sale pentru a se vaccina în timp ce era tratată cu Remdesivir.

"După prima doză, am observat că mi s-au umflat mâinile şi picioarele", a afirmat Crawford. "La momentul respectiv, nu ştiam că era vorba de faptul că rinichii mei se opreau".

Când a întrebat medicul ce se întâmplă, Crawford a spus că acesta s-a uitat la podea şi a mormăit: "COVID e ciudat", înainte de a pleca.

"Nu am văzut niciodată un doctor să se comporte aşa", a mărturisit Crawford.

Crawford a avut COVID timp de două săptămâni înainte de a intra în spital, iar în acest timp nu a avut simptomele pe care le-a experimentat atunci când i s-a administrat Remdesivir, a spus ea.

"Numărul celulelor albe din sânge a crescut, am făcut un cheag de sânge în picior, am avut vărsături - toate aceste simptome nu le avusesem acasă", a declarat femeia.

După ce soţul ei a dus-o acasă, Crawford a spus că a petrecut două luni pe canapea pentru a se vindeca.

"Aveam atât de mult lichid în plămâni, iar apoi am trecut printr-un proces de detoxifiere cu diferite suplimente şi vitamine pentru a încerca să scot toate aceste lucruri din mine", a menţionat Crawford.

În acest timp, femeia a început să facă ceea ce mulţi promotori ai vaccinurilor avertizau la vremea respectivă să nu fie făcut: A făcut propriile cercetări.

Alternative la spital

A urmărit podcasturile lui Ardis, l-a întâlnit pe Schmadl şi a lansat site-ul protocolkills.com pentru a informa oamenii "despre pericolele Remdesivirului, protocoalele spitaliceşti şi adevăratul scop al utilizării lor".

Prin intermediul site-ului ei, Crawford a adunat 170 de relatări ale unor oameni ale căror persoane dragi au murit în spitale din Statele Unite şi oferă alternative la spitale.

"A fost o muncă din inimă, pentru că nu vreau ca oamenii să sufere aşa cum am suferit eu", a declarat femeia.

Crawford colaborează cu familiile pentru a scoate oamenii din spitale cu o linie telefonică pentru "ostatici din spitale" şi oferă informaţii pentru cei care vor să ştie ce semnale de alarmă trebuie să urmărească atunci când au de-a face cu spitalele.

"Este evident ce fac acum. Ei trebuie să fie traşi la răspundere".

Pentru Crawford, spitalele au devenit "noile lagăre de concentrare".

"Dar, în loc să tragă oamenii în trenuri, oamenii intră de bunăvoie pentru că ei cred că vor primi ajutor, dar sunt ucişi", a conchis Crawford.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură