Ludovic Orban: Să nu ne facem că nu ştim - RAFO Oneşti şi tot ce era industrie a fost distrusă de mafia PSD-istă

Premierul Ludovic Orban la Oneşti
Premierul Ludovic Orban la Oneşti (Facebook - screenshot)

Premierul Ludovic Orban a acuzat, sâmbătă, că RAFO Oneşti şi tot ce era industrie „a fost distrusă de mafia PSD-istă”, susţinând totodată că social-democraţii au "ţinut Oneştiul în dezolare şi decădere continuă”.

"RAFO Oneşti şi tot ce era industrie a fost distrusă de mafia PSD-istă, să nu ne facem că nu ştim lucrul ăsta. Oneştiul este ţinut în acest stadiu de dezolare, de decădere continuă de PSD şi de cei care au condus fără niciun pic de responsabilitate şi de respect destinele acestui oraş. Când te plimbi noaptea vezi că e lumină la două apartamente din zece. Pare din ce în ce mai tare un oraş părăsit, nu există viaţă economică, chiar şi pe străzi nu există viaţa care există în alte localităţi. Cred că au plecat din Oneşti mii şi mii de oameni tineri care ar fi putut aici, acasă la ei, să-şi găsească un rost, să îşi întemeieze o familie”, a afirmat Ludovic Orban aflat într-o vizită electorală la Oneşti.

Liderul de la Palatul Victoria a promis sprijin pentru judeţul Bacău atâta vreme cât administraţia locală face din atragerea de investiţii o „prioritate zero”.

"Lucrurile sunt simple pentru mine, avem nevoie de un partener, de un primar cu viziune, care să fie un primar al secolului XXI, care să cunoască lumea în care trăim, care să cunoască toate instrumentele moderne de administraţie, care să fie conectat la economia şi societatea secolului XXI, ca să putem construi împreună pentru Oneşti. [...] Orice proiect care stă în picioare va beneficia de sprijin de la Guvern. [...] Împreună putem să identificăm cele mai scurte drumuri spre dezvoltare. Aici, în Oneşti, prioritate zero este atragerea de investiţii, pentru că fără investiţii nu generezi locuri de muncă, iar copiii pleacă şi îşi caută norocul în altă parte”, a adăugat primul ministru.

Ludovic Orban a adăugat că îşi doreşte ca Oneştiul să devină "un pol de dezvoltare economică” nu un „pol de sărăcie”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne