Liga I. Mircea Rednic (FC Viitorul), despre adversara din etapa a 19-a a campionatului intern, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

"Sepsi e o echipă foarte bine organizată, echilibrată din toate punctele de vedere. Are jucători de calitate. E o echipă completă şi de aia rezultatele ei nu sunt întâmplătoare.." - Mircea Rednic, antrenorul grupării constănţene.
Antrenorul român Mircea Rednic.
Antrenorul român Mircea Rednic. (Getty Images)

Formaţia constănţeană FC Viitorul, care îl are pe banca tehnică pe Mircea Rednic, se va duela, marţi, începând cu ora 15:30, pe teren propriu, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, partidă din cadrul etapei a 19-a a campionatului intern.

"Sepsi e o echipă foarte bine organizată, echilibrată din toate punctele de vedere. Are jucători de calitate. E o echipă completă şi de aia rezultatele ei nu sunt întâmplătoare. Este acolo şi un antrenor care ţine mult la disciplină... şi aşa trebuie lucrat cu jucătorii, în special în România. Sigur că ei au nevoie de puncte, dar noi avem nevoie mai mult decât ei, pentru că suntem aproape acolo de locurile 5 şi 6. De aceea la noi orice punct contează. Avem nevoie de mai mult tupeu, de mai mult risc, trebuie să ni-l asumăm", a declarat Mircea Rednic, luni, într-o conferinţă de presă.

Mircea Rednic a mai adăugat că în acest moment nu are probleme de lot, iar pentru partida de marţi a menţionat că va miza şi pe cea mai nouă achiziţie, Răzvan Grădinaru.

”Grădinaru e apt de joc şi va fi în lotul pentru meciul de mâine. Am făcut meciuri bune în ultima perioadă, dar am şi pierdut multe puncte. Avem nevoie de mai mult tupeu, să riscăm mai mult, trebuie să ne asumăm lucrurile astea” a continuat tehnicianul.

Gruparea de la malul Mării Negre ocupă în acest moment poziţia a 8-a în clasament cu 23 de puncte, în timp ce Sepsi este pe 4 cu 31 de puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport