Liga I. FC Viitorul pierde trei puncte preţioase în economia clasamentului, după 0-2 cu Gaz Metan Mediaş

Gruparea constănţeană aflată în zona retrogradării a clasamentului, a făcut un nou pas greşit, luni seara, fiind învinsă pe teren propriu de Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-0 (2-0). Golurile au fost marcate de Ionuţ Larie (28) şi Ricardo Valente (39).
(Getty Images)

Etapa cu numărul 30 a fost cu ghinon pentru FC Viitorul, care a înregistrat un nou eşec în campionatul intern, luni seara, la Ovidiu, în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş.

Cu Cătălin Anghel pe banca tehnică, după demiterea antrenorului Mircea Rednic, gruparea de la malul Mării Negre a cedat cu scorul de 2-0 (2-0).

Gaz Metan a punctat de două ori prin Ionuţ Larie (28), fost jucător al Viitorului - care a trimis mingea plasat, cu capul, după o centrare de pe partea stângă, respectiv Ricardo Valente (39) - după un contraatac rapid pornit din jumătatea proprie a terenului.

"E binevenit un succes contra Viitorului, se câştigă destul de greu aici. Ştiam ce calitate au jucătorii lor, dar băieţii au făcut un meci bun, se poate şi mai bine. Au avut atitudine, dorinţă. Mă bucur pentru moral, pentru ce facem la antrenament.. E foarte importantă victoria pentru încrederea jucătorilor..", a declarat Mihai Teja, antrenor Gaz Metan.

"În primul rând, cred că avem mult de muncă pentru a reveni, din toate punctele de vedere, unde ne este locul. Trebuie să învăţăm din nou să atacăm în stilul nostru. Bineînţeles că faza de apărare este la fel de importantă, trebuie să fim mult mai disciplinaţi tactic. Este mult de muncă, asta e, ne asumăm treaba asta împreună cu jucătorii, cu staff-ul, încercăm să facem treaba asta cât mai repede pentru că nu suntem într-o situaţie foarte bună.

Sunt multe de pus la punct, suntem conştienţi, sper ca, uşor-uşor, să avem progres, adică să avem rezultate. Eu nu vreau să comentez ce a fost şi ce a contat, ci vreau să mă gândesc la ce va fi, pentru că e clar că şi meciul de azi ne demonstrează că avem mult de muncă şi trebuie să schimbăm multe lucruri, începând cu partea fotbalistică şi bineînţeles cea mentală", a spus la rândul său Cătălin Anghel.

Viitorul, cu trei înfrângeri şi două remize, în ultimele cinci etape, ocupă locul 13 în clasament cu 31 de puncte, în timp ce Gaz Metan urcă pe 11 cu 33 de puncte. Ambele echipe urmează să se lupte pentru evitarea retrogradării.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport